Beach Bass Vibez на плаж Каваци (15.07, Alcohol Kavatsi)


Още преди няколко седмици преминахме в "летен режим" на отразяване на събития. Горещия сезон по традиция е свързан с почивки и пътувания, което, естествено, се отразява и на нашия екип. За това през топлите месеци се фокусираме само върху големи събития и фестивали и оставяме множеството разнообразни плажни партита на страна. Въпреки това, от време на време ще ви предлагаме по нещичко за разнообразие по морето, но като цяло ще сме пестеливи към представяне на подобен род информация. Може да се каже, че ще пишем за такива изяви на "избирателен принцип", като единствения избор, който ще правим, ще е свързан с наличието на свободно време на членовете на авторския ни екип, като това по никакъв начин няма да е лично поведение към някой артист или организация. Дано да няма обидени!

Едно подобно събитие, което по принцип би останало извън нашето съдържание,  ще се проведе на 15-ти юли на плаж "Каваци". В местния филиал на клуб C2H5OH (или иначе казано, Alcohol), ще станем свидетели на еднодневно локално парти с главни действащи лица Funk Aesthetics, The Seismologist, Metastasys, BzzzT и Blackart. Входът, естествено, ще е свободен, а за начален час е определен 21:00 часа.

Напомняме, че между 30-и 31-ви юли, на същото място, ще се проведе Kavatsi Beach Festival с много големи изпълнители от страната и чужбина. Повече информация за събитието можете да намерите тук:

Статия
Facebook Събитие
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар