Дъга от цветове ще изпъстри Sofia Ring Mall

Фестивал на цветовете ще се състои на 2 юли


Фестивал на цветовете ще се проведе на 2 юли. Събитието се измества със седмица от обявената вече дата 25 юни. Sofia Ring Mall ще е основен партньор на пъстрото събитие, както и локацията, на която ще се проведе то. В дъгата от цветове ще ни потопят с музиката си The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazm и бийтбокс надеждата Tino. Поради промяната на датата Ъпсурт няма да могат да се включат във фестивала.

На сцената заедно с тях ще са хип-хоп street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин. Гостите на фестивала ще могат отново да се сдобият на място с традиционна индийска рисунка по тялото от най-добрите мехенди артисти в България - Стела Христова-Сачи.


Организаторите готвят и други активности за гостите на цветния купон като пускане на цветове от въздуха от дронове и специални визуални ефекти от кино-специалистите от Ню Бояна. Тази година към традиционните розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво в холи-палитрата ще влязат и златно и сребристо.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете, може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic в срок от 3 дни след първата обявена дата (до 28 юни). 

Билети за най-цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар