SEASON OPENING | CACAO BEACH


Лятото дойде! А с него идват и грандиозните партита на Cacao Beach! Освен огромния фестивал SOLAR SUMMER на YALTA CLUB, който ще се проведе в рамките на седем парти вечери, от управата на Cacao Beach са се подготвили за още много страхотни електронни моменти. Началото ще даде Season Opening-а, който ще се проведе на 4-и юни в изцяло обновения миналата година клуб.

Специалните гости, които са поканили от управата на Cacao Beach, са две познати имена от европейската хаус сцена. Olivier Giacomotto и Kiko ще открият летния сезон със страхотно дийп и тек хаус парти.

Olivier Giacomotto е име в хаус сцената от години, но в последните две години кариерата му започна сериозно да върви нагоре. Миналата пролет той издаде един от най-чудовищните тракове на сезона - Bipolar Star, през лейбъла на обичания у нас датски феномен Noir. Тракът бе въртян от всеки и всички през цялото лято, защото обединяваше арт извивките на техното на нашумелите Tale of Us с по-дълбокия саунд на плажния deep house. У нас го чухме не веднъж и два пъти по партита с големи диджеи, но пикът определено беше гостуването на самия Noir в YALTA CLUB през април, когато тълпата изригна в ритъм с тежките му бас ритми. Освен за Noir Music, плодовитият французин е издавал тракове и ремикси за лейбъли като Get Physical, Suara, Knee Deep in Sound на Hot Since 82, Great Stuff и още много други - все top of the top. Но както казват в Noir Music - "Стига толкова приказки, нека оставим музиката да говори."

Olivier Giacomotto - Bipolar Star

В последно време Giacomotto направи страхотен творчески тандем с друг духовит френски продуцент и диджей - Kiko. Заедно двамата издаваха музика за Suara и NM2 - вторият, по-ъндърграунд лейбъл на Noir Music. Освен това дуото изригна тотално с EP-то Beautiful Place за Noir Music, с което разбиха денсфлоорите в Европа - главно с чудовищния едноименен заглавен трак. Също като Bipolar Star той стана абсолютен хит и изстреля двамата французи нагоре в класациите на Beatport.

Kiko & Olivier Giacomotto - Beautiful Place

Но с това не приключваме hype-а за тези артисти. Защото през 21-и век какъв продуцент и диджей си, ако не развиваш жанра, ако не допринасяш цялостно за музиката? Giacomotto е един от тези хора, като през 2005-а година се събира с големия John Acquaviva, за да възродят култовия лейбъл Definitive Recordings, който бе създаден през 1990-а година от Acquaviva и Richia Hawtin като допълнение на създанеия от тях двамата лейбъл за техно музика Plus8. Така Giacomotto започна да влияе върху огромна част от хаус сцената, особено в Северна Америка, където саундът, който той и Acquaviva промотираха, бе пускан навсякъде и от всички.

За да бъде партито тотално, подгряващ ще бъде родният Deso, с който всички фенове на Cacao Beach вече са запознати. Билети няма да се продават предварително, а цената на входа ще бъде твърди 20 лв.
Очакваме ви!

Линк към събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар