Out in Space и Rebelites с концерт на открито


Hip-Hop и Reggae музиката имат много общо. Общи корени, общи идеи, общ заряд ... За съжаление в днешно време почти никой не се интересува от това, ами си държи само и единствено на своя стил. Сякаш разнообразието би му навредило ... Именно за това събитията със смесен характер са рядкост, но дори и когато се организират, се организират плахо и много внимателно. Да не остане някой обиден от "цапането на сцената".

Не така стоят нещата с Out in Space Studio и Rebelites. Хип-Хоп лейбълът и Reggae бандата ще излязат на живо в съвместен концерт на 11-ти юни. Мястото на събитието ще е Маймунарника, който вече от няколко седмици е в познатия си летен режим с голяма сцена и огромно открито пространство в сърцето на Борисовата Градина. Както знаете, Rebelites е най-голямата реге банда у нас с цели девет члена. Групата редовно излиза пред публика, като представя както кавъри на утвърдени хитове, така и мощни авторски парчета.

Към акустичното звучене ще допринесат и Out in Space. Не, не MC-тата. ВЕече няколко пъти сме писали, че лейбълът си има собствен бенд и повечето от изпълнителите в екипа имат богат репертоар от парчета, които се изпълняват с live инструментал. И смея да кажа, че звучат доста добре. С тежката задача да открие събитието ще се нагърби Unkle Billy, който ще представи DJ сет. Врачанският селектор ще излезе два пъти на сцената, като втората му поява ще бъде заедно с барабаниста Julydrummer, с когото имат общ аудио-визуален проект DrumSes Vision.

Събитието ще започне в 23:00, а входът ще бъде свободен. Програма по часове можете да намерите във Facebook събитието (кликнете върху заглавната картинка).
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!