Kavarna Youth Fest 2016

Интересен младежки фестивал ще предложи доста разнообразни емоции в началото на топлите дни в Каварна


Задават се цветни и много, много топли дни и сме сигурни, че вие също нямате търпение да усетите пясъка между пръстите на краката ви и слънчевите лъчи, които галят лицето ви. Е за ваша радост този момент е близо и ви чака зад ъгъла, защото с пълна сила се задават много фестивали и събития на открито. Какво по-хубаво от това да се насладиш на плажа, на музиката и на много други забавни активности едновременно. В настоящата статия ще ви представим най-скорошния фестивал, който ви очаква и това е Kavarna Youth Fest.


За меломаните организаторите са подготвили много богат избор от стилове. Любителите на електронната музика ще бъдат задоволени с DJ сетове, а за тези, които пък предпочитат музиката правена с инструменти ще бъдат представени групи на живо. Проектът работи с Тъпани и Гайди, JackRock, Renesanz, Phobiq, Driving Forces и BassWarriors Crew, тъй че забавлението и хубавите емоции като цяло са гарантирани. Саунда ще бъде предоставен от Funktion-One. Освен музика ще има и много активности като работилници, мини рампа, блоб и графити.

Събитието ще се състои на 11-12 юни и ще заеме място на централния плаж на Каварна. Най-хубавата новина след всичките гореизброени активности и музикални изкушения е, че този евент няма вход, което го прави още по-неустоим. Очакваме ви за едно прекрасно преживяване на плажа!
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар