Пълната програма на HippieLandia вече е обявена!

Дългоочакваният нов музикален фестивал започва този петък (1-ви юли) и ще
продължи до 3-и юли!


Новото свежо фестивално предложение за 2016 HippieLandia Music Festival, вдъхновенo от парти духа на водка Smirnoff (и да, бира на бара ще има), започва този петък и ще се проведе в рамките на 2 парти нощи – на 1 и 2 юли. Фестивалът се обръща към всички млади хора, жадни за нова музика и преживявания, които са готови да изживеят едно истинско музикално приключение в Парка на Летище София. Хедлайнери на първото издание на HippieLandia ще са GORGON CITY, NETSKY, GUSGUS, Cooh & Avigeya, Black Sun Empire и HVOB, a освен тях програмата включва богат лайнъп от артисти от световната и локална сцена.


Фестивалният билет е на цена от 45 лв. Началото на фестивалния маратон ще бъде дадено в петък вечер (1 юли) още в 21.00 ч., а забавленията ще продължат много след изгрева на 3 юли (неделя). Парчетата от чисто новия албум на NetskyIII, авторската музика от космоса на Cooh & Avigeya (познати от съвместната им изява на последното издание на One Man Party), както и любимата марка дръм енд бейс на българските фенове от Black Sun Empire са само част от акцентите, които ще открият музикалната програма на главната сцена. Родните представители Funkware и Phirah ще открият и закрият фестивала със специално подбраната си ликуид дръм енд бейс, фънк и соул музикална селекция. Създателят на Funkstuff Recordings също ще покаже много нова музика, докато подкрепящия сета на BSE, MC Multiplex, със сигурност ще остане на сцената и с Phirah, с кгото имаха съвместно участие на Outlook Festival 2016.

Програмата на HippieLandia по часове е вече готова:


1 юли (петък):

Сцена 1:

23.00 - 01.00 Funkware
01.00 - 02.30 NETSKY DJ Set ft. Script MC
02.30 - 03.30 Cooh & Avigeya Live
03.30 - 05.30 Black Sun Empire ft. Multiplex MC
05.30 - 07.00 Phirah /FSS/


На първия ден на фестивала сцена 2 ще се превърне в домакин на качествените техно звуци от друго измерение. Едни от актуалните имена на световната електронна сцена – Jonas Kopp (Аржентина), JVDB (Холандия) и Dax J (Великобритания) застават редом до родните представители Riddimbox, Birben и Stephan Panev, за да ни сервират безкомпромисната си доза истинско техно за ценители.

Сцена 2:

21.00 - 23.00 JVDB
23.00 - 01.00 RiddimBox
01.00 - 03.30 Jonas Kopp
03.30 - 05.30 Dax J
05.30 - 07.30 Birben
07.30 - 10.00 Stephan Panev


2 юли (събота):

На втория ден от фестивала ще полетим от Терминал 2 с отнасящия лайв на австрийското електро дуо HVOB, новите летни хитове на Gorgon City, новата продукция на исландците GusGus и локалната подкрепа от иновативния аудио-визуален колектив Мелформатор.

Сцена 1:

21.00 - 00.00 Melformator
00.00 - 01.15 HVOB Live
01.30 - 03.00 GusGus Live
03.00 - 04.30 Gorgon City DJ Set
04.30 - 06.00 Melformator


На 2 юли сцена 2 кани всички посетители на HippieLandia да танцуват до изгрев със специални подбрания си лайнъп от най-актуалното дръм енд бейс звучене. Вечерта ще бъде открита с аудио-визуалния проект Drumset Vision на Uncle Billy & JulyDummer. Бас селекцията от Sava с живото изпълнение на Danny Boy ще чуем точно преди дръм енд бейс емблемите DC BREAKS. След тях L 33 ще представи чисто новия си албум Karate LP, а честта да завърши този музикален маратон е оставена в ръцете на руската бас надежда ENEI.

Сцена 2:

21.00 - 23.30 Uncle Billy & JulyDrummer
23.30 - 01.00 Sava & Danny Boy
01.00 - 02.30 DC Breaks
02.30 - 04.00 L 33
04.00 - 06.00 ENEI

Освен музикалният маратон, организаторите на HippieLandia са подготвили и разнообразни активности, с които да изпълнят фестивалната атмосфера и да пренесат всички фенове в усещането на безгрижното лято, което предстои. Иновативните транспортни решения на Halfbike също ще са част от HippieLandia. Ще можете да тествате някое от техните колела от бъдещето, да направите кръгче, както и да се придвижвате с тях по време на фестивала. За да оцвети фестивалния дух, в HippieLandia се включва и прекрасната Стела Христова – Сачи, която ще рисува с естествена къна (маханди) върху тялото на всички желаещи да изживеят този празник върху същността, отнасящ те в друго време и реалност.

Фестивалната мода е неизменна част от всяко подобно събитие и за целта сме извикали съвременния дизайнер Евгени Вацов - Fingah, който ексклузивно ще представи чисто новата си колекция – World Hate Design по време на фестивала. Ще имате възможността да разгледате и да си закупите по нещо от нея, за да облечете в подобаващия ХипиЛандия стил!

Очакват ви и още много изненади, свързани със случки и занимания, освобождаващи съзнанието и отнасящи те в друго измерение, които остават изненада! Не пропускайте шанса да започнете лятото с музикалното приключение, наречено HippieLandia!Следете актуалната информация около събитието на HippieLandia Music, Festival Event, HippieLandia Festival Fan Page, както и в Bass Blog Bulgaria.


*****

Напомняме на нашите читатели, че колкото и да харесват световните хедлайнери, ще е хубаво да подкрепят и българските артисти по време на феста. Родните изпълнители също са се постарали да представят страхотни селекции и би било неуважително ако представят сетовете и пред почти празно пространство пред сцените. За това, "Fuck the Timetables!" и заповядайте от рано в Парка на Летище София, за да се забавляваме с хубава музика!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!