Future Sounds of Sofia на 4 години!

Организацията ще отбележи празника с целодневно събитие във Fabrica 126


През 2015-а Future Sounds of Sofia станаха на 3 години и отпразнуваха своя Рожден ден с интересно събитие в Playground. Партито започна още по светло с дневна част на терасата на заведението. В по-късните часове забавата се пренесе на закрито в клуба и продължи чак до сутринта. Логично, през 2016-а FSS стават на четири и са решили да повторят емоцията от миналата година с ново целодневно събитие. Партито е насрочено за 9-ти юли, а мястото на събитието е Fabrica 126, a входът е свободен до 22:00 часа. След това купонът се мести на закрито и достъпът става платен - 5 лева. Началният час на Рожденият ден на FSS е 17:00. Краят - около 6:00 на следващия ден. Това са колко? Повече от 12 часа качествен Drum and Bass.

Концепцията на светлата част на деня ще е насочена към по-лекото звучене на Drum and Bass музиката. Вечерта ще предложи плавен преход към Neurofunk, а списъкът с артисти е повече от интересен. От четиримата представители на FSS (Phirah, Presize, Robustus и Smaetech) ще видим на живо Phirah и Presize. Те ще бъдат адекватно подкрепени от солидна доза интересни артисти. Започваме изброяването с представителите на нашето DJs Crew. e:Lee и Dissociation ще се постараят да представят най-доброто от себе си. Познати от нашата Mix поредица лица са Soulnd, Hydrashock, Risto (известен повече като Riddimbox) и Sizmal & Manik (Manik няма микс за сайта, но няма как да напишем двамата по отделно).

Естествено, списъкът с артисти не свършва дотук. Funk Aesthetics ще излязат в пълен състав, Panega ще покаже на по-младите до какво води опита, а Solid Circle (Gomez & Digital Soul) ще покажат своя b2b потенциал. За артистите, толкова. Знаете мястото. Знаете и часа. А входът (както казахме) е свободен до 22 и символичен след това. FSS отдавна показаха класа като организация, която най-вече личи от качествено организираните партита, адекватната и отзивчива публика и концепцията, която следват през всичките тези години. За нас ще е удоволствие да проследим тяхното израстване в следващите години. С пожелания за последващо успешно развитие завършваме нашата статия за Рождения ден на Future Sounds of Sofia.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар