ELECTROSPHERE FESTIVAL 2016


От 1-ви до 3-ти юли тази година ще се проведе ELECTROSPHERE FESTIVAL, с участие на добре познатата ни организация HMSU. Фестивалът ще се проведе в близост до гара Бов в подножието на Искърското дефиле. Невероятно красиво място за Оpen-Аir, прекрасна локация за релакс в планината. Уникален карстов релеф подходящ за всички, които обичат разходките както в пещерите, така и в планината. И тъй като в Bass Blog обичаме да прекарваме повече време заедно, а още повече и да си почиваме някъде... Искърското дефиле ни бе предоставило тази прекрасна възможност и в момента е едно от нашите най-любими места.

Фестивалът ще бъде разделен, като за всяка вечер е отреден различен стил електронна музика. През първата вечер (D'n'B Night) ще чуем познати за нас HMSU артисти, като освен тях ще чуем и представители на други организации. Освен Neurofunk очакваме и Jungle ритми, които ще се слеят прекрасно с обстановката. Представители на Warfare Recordings и Metafiziq ще има в изобилие. А, доколкото знаем, има още информация за артисти, която ще разберем по-късно и се отнася и за двете вечери. High Roll, които чухме на събитието с Chase & Status и Sigma на Keen Acts, ще участват и сега. Те бяха едни от първите обявени участници на фестивала, заедно с Валери (Ogonek), Targy, EXo, а впоследствие и цялото Warfare Recordings Crew (вкл. Metastasys & The Seismologist), Ctrl+J и други, които тепърва ще бъдат обявени, според предоставената информация. 

Относно Втората вечер и Техното:

Главните действащи лица на техно сцената ще бъдат Temporary Permanence - акт, с който сме запознати от многобройните шоукейси на колегите от bassline.bg и който набира сила в последните години, както и един от големите на българската техно сцена и на Renesanz - Jackrock. Освен тях на сцената ще пускат доста други знайни и не толкова диджеи, като Sugarev, PGK, Bucksy, Divverse, Vladislav Rashkov, Sevenson, Sajet, Kris, Andrez, Nikin и разбира се, Zett Feral. Очакват се доста разнообразни сетове - малко от тези диджеи пускат едни и същи ритми, а всеки от тях вероятно ще се опитва да покаже познанията си с все по-ъндърграунд техно саунд, така че хич не е за изпускане и тази сцена.

Вече споменахме датата на събитието, началото е 18:00. Събитието ще се проведе в The Factory, което може би е някаква изоставена фабрика в региона. Къмпинг ще има, а тези, които нямат 18 години, ще могат да влязат с придружител. Носете лични карти! Входът е с билети, които можете да си набавите от TicketLogic. Цена за един ден - 13 лв, за 2 дни - 18 лв. Билети ще се продават и на място за тези, които не успеят. 
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!