Фест: Загрявка в парка / Broken Balkanz warm:up

Вече официално можем да се похвалим, че е лято и заедно с високите температури се задават и много емоции и добро настроение. Идва дългоочаквания от много любители на дръм и басс музиката фестивал Broken Balkanz. По стара традиция, тази година HMSU са решили да ни подготвят преди планинското приключение да започне и да протрием кецовете още от юни месец с една Фест Загрявка в летния Маймунарник на открито и на чист въздух в сърцето на Борисовата Градина.


Подготовката за фестивала ще бъде в пълна програма и с пълна мощ. Вече бяха обявени една малка част от артистите. Те са достатъчно добре познати за нас и знаем, че ще се справят доста добре с тежката задача да подготвят DnB почитателите за гвоздея в лятната програма на HMSU. Ето и представените от организацията DJ, които са само част от изпълнителите за цялата вечер. За сравнително по-леката 170+ BPM част от вечерта ще се погрижат EXo, Hydrashock и Bzzt; с по-интензивни ритми ще ни раздвижат Mocks, Konspirator и Targy, докато Faith и Techdown ще се съсредоточат върху традиционния за тях Neurofunk. Както винаги ще има и няколко артиста, които ще задоволят нестихващите нужди на любителите на по-тежкия Drum and Bass: Ogonek и Ruji. Jamez Bonng пък ще ни представи разнообразна Bass Music селекция, която ще е съсредоточена върху по-ниските BPM-и. Обичайните емоции, обичайните артисти, обичайните хора и тн. Различното на това събитие е, че ще бъде излъчвано по HMSU Radio, което означава, че всеки, който е възпрепятстван да присъства, ще може да се наслади поне на музикалната част от събитието.

Датата е 25 юни, а мястото Маймунарника. Вратите ще бъдат отворени за всички вас още от 16:00 часа със свободен достъп, а след 21:00 входът става 5лв. Грабвайте здрави кецове и елате да ги подготвите за планинското приключение през юли месец.
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!