Безплатно Breakbeat парти с A.Skillz в Маймунарника!


Един от най-добрите съвременни dance и breakbeat артисти идва в България за избухващо танцувално парти! На 30 юни A.Skillz ще се развихри зад дековете на откритата сцена в Маймунарника! Началото е в 18.00 часа на 30-ти юни (четвъртък), а входът ще е свободен! Партито е част от инициативата Tuborg Night Edition Parties, която ще представи около 40 интригуващи събития в София и Пловдив до края на годинатa.

Невероятните технически умения и индивидуалният му подход към всяка публика, превръщат британския DJ в неизменен фактор в най-добрите breakbeat партита и фестивали по света! В сетовете си A.Skillz комбинира funk, drum’n’bass и dubstep, и не се притеснява да експериментира с музикални емблеми като James Brown, Queen, Beatles или Sting. Без значение дали е в клуб или на голяма фестивална сцена, музиката му винаги успява да разтанцува хората наоколо.


Освен основният хедлайнер, зад пулта в Маймунарника ще застанат и няколко български диджеи, меломани и истински музикални активисти, които нямат нужда от представяне. Unkle Billy и Funktool отдавна са се доказали като правилните селектори за всяка Hip-Hop вечер, като стиловите им предпочитания се простират и върху много други музикални направления. Harry Up е един от "последните мохикани" на Breakbeat сцената ни, като сме го чували да се справя добре и в миксирането на други Bass Music стилове под няколко различни псевдонима.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!