TAKEOVER with Chaim | YALTA CLUB


След мощното завръщане на Âme на сцената в Room 2, следващото издание на поредицата TAKEOVER на YALTA CLUB ще бъде с Chaim на 14-и май. Името може и да ви е непознато, но със сигурност сте слушали негови тракове по партита с по-известни диджеи в тек хаус и прогресив хаус сцената. Затова нега поговорим малко повече за това кой е Chaim и защо партито трябва да бъде на радара ви този уикенд.

Chaim е артистичният псевдоним на Chaim Avital, поредното име от израелската хаус сцена, дала ни големите Guy Gerber, Guy J и Guy Mantzur. Chaim продуцира "небесен" и много спиритуален хаус от почти десетилетие, издавайки за лейбъли, като Supplement Facts, Cocoon и MBF. В последните години работеше почти ексклузивно с берлинския лейбъл BPitch Control, през който издаде и дебютния си албум "Alive". През годините имаше няколко много сериозни хита, но масовият фен успя да се запознае с него едва след Blue Shadow - чудовищния му релийз за лейбъла на Guy Gerber Rumors. Заедно с двата ремикса на боса Gerber и на Tennis от лейбъла на Tale of Us Life and Death, тракът придоби масова популярност през лятото на 2014 и продължаваше да бъде пускан от Sasha, Jogh Digweed, Hernan Cattaneo, Nic Fanciulli, Carl Cox, Max Graham, Menno de Jong, Andrea Oliva и Finnebassen.

През последните две години Chaim започна да изгрява и като DJ, освен като продуцент. С непрестанни гост изяви в големите европейски клубове успя да натрупа стабилна фен база, а промоутърите на големите фестивали започнаха да го забелязват и канят. Така Chaim се озова на сцени като Resistance Stage на Ultra Music Festival в Хърватия и BPM Festival в Мексико. Със сетовете си той определено впечатли, като сред тях откриваме тракове на Apollonia, Roman Flugel, Nina Kraviz, Guy Gerber, Marcel Dettmann & Ben Klock, Carl Craig, Art Department, Seth Troxler и Adam Port - все големи имена в техно, тек хаус и прогресив хаус сцените.

Подгрявката, както обикновено, ще бъде от момчетата от TAKEOVER - Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy. Първите двама чухме за последно миналата седмица на голямото събитие Solar Easter. Дано да чуем и Valdy в скоро време. Цената на входа ще бъде 20 лв, а билети предварително няма да се продават. Както винаги, отстъпка от 50% и +1 гост ще бъде предоставена на всички с YALTA CLUB Membership cards. На входа отново ще има строг face control, затова не прекалявайте с напитките (и субстанциите)!

Линк към събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар