TAKEOVER with BELLA SARRIS | YALTA CLUBКакто тийзнахме в статията за Heartthrob & Hobo, лейбълът на Richie Hawtin M_NUS ще има дейно участие в програмата на YALTA CLUB в края на сезона. На 20-и май култовият столичен клуб продължава своята успешна TAKEOVER концепция с нов гост от лейбъла на кокалестия британски техно гений - Bella Sarris. Австралийската ъндърграунд техно артискта ще направи дебюта си пред българска публика. Всъщност, това е първото ѝ турне в Европа въобще, така че не пропускайте! Едва ли скоро пак ще имаме честта да я слушаме.

Родом от Австралия, красавицата с най-подходящото име за своята визия е дясната ръка на Richie Hawtin в M_NUS. Свикнали сме да виждаме името ѝ сред резидентите на неговата ENTER. концепция в легендарния клуб Space Ibiza, редом до други от най-големите и нашумели имена на техно сцената, като Paco Osuna, Gaiser, Tale of Us, Matador, Loco Dice, Luciano и още, и още, и още - списъкът е безкраен. Освен резиденцията в ENTER., Bella Sarris е известна и като редовен гост диджей на клубната концепция на tINI - tINI & The Gang.

Очакваме от Bella Sarris един изключително качествен техно сет, но ако се притеснявате, че може да ви доскучеае, помислете пак. Австралийката е известна с разчупените си сетове, в които миксира страшно много хаус и дъб, освен техно. Тъй като самата тя е започнала като фен на партитата в Ибиза, където е куфеела до късното си тийнейджърство, очевидно знае едновременно какво иска публиката ѝ и как да я образова с нови, нечувани и непознати тракове. За да чуете сами за какво ви говоря, последвайте следните линкове:

BELLA SARRIS dubby house & techno set in The Lab SYD
Bella Sarris house and techno DJ set from DJ Mag

TAKEOVER отново ще бъдат представени от Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy. Входът ще е 20 лв, а на вратата ще работи страг фейс контрол - не идвайте неадекватни. Денс флоорът е забранен за снимане със светкавица. От клуба молят да уважавате vibe-а, който ще бъде както винаги с много тъмнина, пушек и силно ънъдграунд техно.

Тъй като това ще е поредният дебютиращ, страшно нашумял в световно отношение артист, който YALTA CLUB ни водят, нужно е да обърна внимание на една тенденция, от която съм страшно, страшно разочарован. В последните две години една много голяма и страшно вокална група хора се стараят да бъдат чути в страницата на клуба във Facebook - всички те искат нещо ново. Това не са един, двама или петима души, а адски много хора - ако сега отворите страницата, гарантирам ви, че бързо ще се ориентирате и ще забележите това. И не само това - огромна маса хора всеки път са разочаровани, когато обявят стари имена, които са любимци на публиката ни. Във всичко това няма нищо лошо. Но защо всеки път, в който YALTA CLUB викнат някой страхотен, перспективен диджей, някое ново име, което прави дебюта си в България, сме същите 30-40 души и клубът стои полупразен? Поредният пресен пример е последното TAKEOVER парти с израелеца Chaim. Ами къде бяха всичките фенове на Guy Gerber, Guy J и Guy Mantzur? Защо в клуба бяхме 40 човека с персонала? Chaim пуска същата страхотна музика, за която обичате горните имена. Нямам обяснения за това. Но партито не беше за пропускане и искам да поздравя YALTA CLUB за безупречната организация, въпреки че хората наистина бяхме малко. Оставям ви с тези думи и ви очаквам утре вечер в YALTA CLUB!

Линк за събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар