TAKEOVER with Adam Port + David Mayer | YALTA CLUB | Season Closing


Сезонът приключва! YALTA CLUB затваря врати по време на лятото, за да се премести на Cacao Beach, където ни очакват 7 диви партита, част от фестивала Solar Summer 2016. Но преди това ще станем част от последното "превземане" на софийската ъндърграунд сцена - датата е 28-и май, събота, а гостите - Adam Port и David Mayer.

Adam Port е отколешен познайник на българската публика. Лейбъл бос и основател на култовия Keinemusik - лейбъл, известен с неотродоксалния си саунд и дълбоката привързаност към ъндърграунд звученето, той е гостувал на YALTA CLUB вече няколко пъти - последните два от които бяха с другия лейбъл бос &ME, по време на Solar Easter 2014 и преди това, в самия YALTA CLUB, като част от парти поредицата Elevate. Въпреки че в България повече се тачи тежкото ударно техно, за партитата на Adam Port и компания винаги са се събирали ценителите и познавачите, хората, които не се страхуват да попаднат в сет, от който струи техно, но и хаус, дъб, тек, минимал и всякакви други жанрове, подплътени със солидна доза афро бийтове и трайбъл звуци.

David Mayer е второто име от Keinemusik, което ще се изяви на този своеобразен label showcase. В специален b2b сет, Mayer ще пуска рамо до рамо със своя дългогодишен приятел и ко-основател на Keinemusik, Adam Port. Лейбълът е основан през 2009-а, година, но тримата с &ME и още няколко от топ диджеите и продуценти в Берлин се познават и са приятели от много преди това. След основаването на лейбъла общата им известност стремглаво расте, не само защото са диджеи с невероятен опит в конструирането на сетове, а и защото през Keinemusik успяват да разгърнат продуцентския си потенциал. Всички сме чували двата мегахита на &ME от последните две години - After Dark, спечелил първа позиция за трак на 2014-а в класациите на много блогове и сайтове за електронна музика, и Woods, който бе въртян от абсолютно всеки диджей през 2015-а, включително и няколко пъти на българска земя, най-култово от Ãme по време на първия му TAKEOVER миналата година.

Със специалния си b2b сет двамата ще се постараят да зарадват българската публика с много ексцентричност, много стил и елегантност и адски добра ъндърграунд музика. Подгряващите отново ще са главните виновници за добрата програма на YALTA CLUB тази година - момчетата от TAKEOVER Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy. В последно време всяко парти от поредицата продължава до ранни зори, така че се подгответе за сериозен Season Closing. Припомняме, че на входа ни очаква строг фейсконтрол. Билети не се продават, а цената на входа ще бъде 20 лв. Очакваме ви!

Линк към събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар