PTF021: Endigo - Doppler / Salem (BG Version)


Platform Music цели да продуцира най-добрите новоизгряващи артисти на международната Dubstep сцена. Редица талантливи изпълнители са започвали своя път именно в българската организация, след което са издавали тракове за част от високоуважаваните компании в бранша. Platform Music отдавна са се доказали като специалисти, имащи нюх към откриването на силни млади продуценти, които бързо израстват в компанията на големите изпълнители в лейбъла. Един подобен артист е американецът Endigo, който се очаква да бъде едно от бъдещите големи имена на Dubstep сцената.

Endigo е продуцент, роден и живеещ в Лос Анджелис. Наскоро младежът направи впечатление с първите си издания за местни лейбъли и няколко силни free трака, с които спечели уважението на голяма част от Dubstep аудиторията в USA. Неговото творчество варира във всички възможни разновидности на дълбокия 140-bpm, като траковете му се характеризират с доста dark елементи и агресивно звучене. Освен като продуцент, Endigo израства все повече и като DJ, което си личи от съвършените му сетове и зачестяващите клубни изпълнения.

Американецът влиза в каталога на Platform Music веднага след големия Demon, което само по себе си е доста отговорна задача. В своето първо издание за лейбъла, Endigo представя два трака, озаглавени 'Doppler' и 'Salem'. Двете парчета представляват своеобразен мост между старата и новата епоха в Dupstep музиката. ''Doppler' и 'Salem' съдържат в себе си заряда и мощта на 'старата школа', но са представени с модерни похвати и по съвременен начин. Чрез дебютното си EP Endigo начин съумя да представи по перфектен звученето, търсено от Platform Music, което е страхотна предпоставка за бъдещото му израстване в организацията и на международната Dubstep сцена.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар