Metafiziq invites Big Riddim @ *MIXTAPE 5*, B-Side (04;06, 23:00)


Началото на годината ни предложи много събития, които оставиха в нас противоречиви емоции. Да, някои от партитата ще оставят траен и положителен отпечатък в съзнанието ни, но повечето от тях бяха доста скучни и сякаш направени "на сила". Изненадващо за нас, най-много качествени събития бяха проведени в клуб *MIXTAPE 5*, като заведението дори отвори своята голяма зала за Drum and Bass. Логично е, след като прекарахме по-голямата част от сезона в този клуб, да изпратим тези няколко месеца именно в тази локация. Може би последното indoor парти за първата половина на 2016-та ще се проведе в малката зала на *MIXTAPE 5* и ще бъде организирано от Metafiziq Recordings.

Metafiziq са ни приготвили нещо наистина специално. След като организацията проведе само едно събитие с участието на локалните си артисти през 2016, дойде време лейбълът да покаже пълният си потенциал. Освен добре познатите артисти от силното крю на издателската компания, зад пулта в малката зала на *MIXTAPE 5* ще видим италианеца W.P.L. През 2008-ма година той, заедно с AK1200, поставя началото на Big Riddim Recordings, които се превръщат в едни от основните играчи на Hard Bass сцената. С издания на артисти от ранга на Tech Itch, Kemal, Evol Intent, Zardonic, BSE, Neonlight, Counterstrike, Freqax и, разбира се, Ogonek, лейбълът бързо намира своето място сред големите имена в бранша и дори имаше собствена сцена (съвместно с Kinetik) на огромният фестивал Let it Roll.

Очаква се W.P.L. да представи селекция, изпълнена с доста екстремни Hardstep парчета. Този стил става все по-малко застъпен в събитията през последните месеци, което предизвиква недоволството на огромния брой фенове на поджанра у нас. Изглежда тежкият Drum and Bass ще бъде в основата на това събитие, тъй като много добре знаем за възможностите на Ogonek в тази посока. Ruji и Boogieman редовно показват афинитет към агресивното. За стиловото разнообразие ще отговарят Ctrl+J и Spazm, които имат достатъчно познание за музиката и собствена продукцкия, за да могат да задоволят всеки по-капризен вкус.

Събитието ще се проведе на 4-ти юни, като стартът ще бъде даден около 23:00 часа. Входът ще се заплаща на място и ще бъде на стойност 8/10 лева (съответно преди/след полунощ).
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар