Liquidizer с последно парти за сезона / 03.06 Backyard

С идването на лятото постепенно започваме да се сбогуваме и с партитата на закрито в едни от любимите ни софийски клубове. Ще ви предтставим събитие, с чиито издания всички са запознати много добре и чакат с нетърпение да бъде обявено заради лекия си и мелодичен характер. Е ето, че информацията за него вече е достъпна и ще имаме честта да ви запознаем с последният евент на закрито, организиран от Liquidizer.


Артистите, които ще ни накарат да закрием един сезон и да помахаме за добре дошъл на друг са познатите на много хора резиденти на вечерта Crash, Bruhu, Kickon. Мислите, че пропускаме някой? Естествено, че не сме забравили да споменем и ангелският глас на Alexandrina, която както винаги отлично ще допълва мекото и леко звучене на дръм и басс-а, който ще ни бъде поднесен. Артистите ще се постараят селекцията им от тракове да е колкото liquid, толкова и раздвижващи и живи, защото все пак посрещаме сезона на студените питиета и лудите купони.

Елате и кажете 'чао' заедно с нас на вечерите на закрито и се пригответе за лятото. Локацията е добре познатият ни бар Backyard (където са се провели всички издания на вечерта за момента), а датата е 03.06. Очакваме ви точно в 22:30 с 5 лева цена на входа.
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар