Keen Acts представят мощна Drum and Bass вечер на 18-ти юни

Хедлайнери на събитието ще бъдат Chase & Status, Sigma и Sub Focus

В последно време в България все по-често се организират големи Drum and Bass събития, на които гостуват част от най-продаваните имена в бизнеса. Разбира се, широка група от по-консервативните фенове на тази музика смятат подобни партита и концерти за комерсиални и се опитват по всякакъв начин да покажат своите различни подстилови предпочитания. Но въпреки че не се приемат добре от "бассерите", мероприятията от този род привличат доста необвързани с дадена музика меломани, които предпочитат да отидат на Drum and Bass, вместо на друго събитие. А каква по-голяма реклама за 170+ bpm музиката от това?

За пореден път като организатори на "mainstream Drum and Bass" ще се изявят Keen Acts. Въпреки че това е организация, която се занимава с огромна палитра от различни събития, те за пореден път доказват, че Drum and Bass музиката не им е чужда. Преди няколко месеца агенцията избухна с покана към Rudimental и Ella Eyre (която дойде в София със собствен бенд) и концертът получи много добри отзиви и събра голям брой отворени към музиката фенове в Inter Expo Center. На 18-и юни предстои поредното Drum and Bass събитие, организирано от Keen Acts, като този път гостуващите проекти хем са повече, хем са се развили като топ продуценти в стила за последните близо две десетилетия.


Въпреки че Drum and Bass музиката е изградена от множество подстилове и предлага огромно разнообразие, повечето фенове предпочитат да зациклят в своите не чак толкова широки предпочитания. Освен че не харесват дадено звучене, повечето от тях дори показват омраза и са готови да оплюят даден артист или лейбъл, вместо да преслушат каталога им и да намерят нещо, което им харесва. Може да се каже, че Liquid DnB е един от най-мразените подстилове на Drum and Bass течението. По-лекото и мелодично звучене отдавна бе заклеймено от феновете на интензивната и разчупена електронна музика. За щастие обаче артистите, които се бяха отдали на този вид DnB, продължиха да отстояват своите принципи. Въпреки че продължават да не бъдат слушани от т. нар. "бассери", тези артисти разчупиха стереотипите и ограниченията на стила и се превърнаха в любими изпълнители на редица меломани и отворени към разнообразието фенове.

Именно такъв вид ще бъдат основните хедлайнери на предстоящото събитие на Keen Acts. На 18-и юни в Inter Expo Center ще можем да се насладим на изпълнението на три от най-големите проекти в съвременния Drum and Bass. Chase & Status, Sigma и Sub Focus ще бъдат големите звезди на сцената, но заедно с тях ще дойдат и редица силни MC-та и вокали като Rage, Justyce & Zoe Kypri и I.D. Билетите за събитието ще бъдат вече са пуснати в продажба и цената им в момента е 50 лв и могат да бъдат намерени в разпространителната мрежа на Eventim.

Очаквайте още статии и още информация относно събитието. Съвсем скоро ще публикуваме още няколко статии, с които да ви запознаем с артистите (въпреки, че сме сигурни, че те не са ви непознати).


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар