HMSU представя: ДРЪМ и БАСС ДВИЖЕНИЕ


Тръпнем в очакване на следващата събота и поредната локалка която HMSU са ни организирали, в така познатия ни Party Center 4km. Най-голямата организация за Дръм и Басс в България излиза с нещо ново и не толкова обичайно за новата аудитория, а именно събитието "ДРЪМ и БАСС ДВИЖЕНИЕ".
 
Последното събитие, в което HMSU участваха освен като гости, а и като ораганизатори в гр. Пловдив бе в края на 2014 година, партниращи си с Mirizma - БАСС КОПАМ. Последваха и няколко събития с участието на Targy заедно със Zionlionz. За пръв път от толкова време организацията ще гостува там в по-разширен състав, затова са ни подготвили нещо по-различно от обикновено. Досега те се съсредоточаваха главно към събитията в столицата и по морето, но на 27 май те ще взривят клуб Грамофон в гр.Пловдив отново.

ДРЪМ и БАСС движението, организирано от HMSU е създадено с идея за разпространение на Дръм и Басс музиката в България, тъй като освен в познатата ни София и по морето, почти навсякъде в големите градове на страната ни я има недоразвитата Дръм и Басс култура.

Мисля,че вече знаем достатъчно неща. А знаехте ли, че движението е старо и организирано още преди години? Може би си спомняте партито от 2008 година в Пловдив на което гостуваше и MC Coppa? Да, точно за това говорим! Това НЕ Е първото движение, организирано от HMSU, но знаем, че след толкова години за почти всички ще е нещо ново.
Седмица след локалката на 4КМ, Ogonek, Targy и EXo отлитат към Града под Тепетата. С тях ще полети и BZZZT, представител на Mirizma, когото всички ние познаваме.

За партито се очаква още информация и очакваме обявяване на локалните артисти, съпортващи нашите гости.
Мястото е клуб Грамофон, входът е 3 лева преди 23:30 и 5 лева след 23:30. Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар