HMSU pres. Децибал, 20.05, 22:00


Тази година началото на абитуриентските балове ще бъде дадено от HMSU. На 20-ти май най-голямата DnB организация у нас ще представи поредното парти от своята локална концепция, наречено Децибал. Събитието ще се проведе на добре познатото място - Party Center 4km и за пръв път за годината ще изпълни две от залите на локацията. Очаква се близо 20 артиста да вземат участие в мероприятието. Както винаги HMSU ще се опитат да представят възможно най-разнообразен line up, в който да вземат участие множество български DnB организации и максимален брой силни DJ. Всички фенове, които завършват средно образование тази година, ще получат безплатен вход. За всички останали, достъпът до Локалката ще бъде на стойност 5 лева до полунощ и 8 лева - след.

Вече са ясни имената на някои от изпълнителите, които ще вземат участие в събитието. От страна на HMSU са обявени почти всички артисти в организацията. Mocks и Konspirator отново ще представят индивидуални сетове. Освен тях ще можем да чуем концепцията на EXo, Ogonek и Targy. Monotype ще покаже на всички какво е качествен Jump Up. Fiks от Chronic Vibez се завръща като част от концепцията, след като отсъстваше в последните няколко издания. Basshazard от BassBox също ще е част от събитията, както и "свободният агент" Sizmal. Впечатление прави и присъствието на Dissociation в списъка с артисти, което ще е дебют за представителя на нашето DJs Crew както в 4-ти километър, така и на HMSU Локалка.

Другото DnB име в нашето DJs Crew също е част от поредната локална заигравка на HMSU. Chadelly най-накрая успя да получи слот на събитие, достойно за огромните усилия, които хвърля в репетиции. Заедно с нея, с третата партида артисти бяха обявени и други важни за платформата ни артисти. Неостаряващият Hydrashock е единствения активен артист на digitalNIGHTMAREZ, колектив, който изигра огромна роля в развитието на DnB в България. Funk Aesthetics също ще участват на Децибал, като това ще е първата им Локалка, в която ще бъдат представени с общия си проект. Ден по-късно тримата агенти от Warfare Recordings ще са част от второто издание на нашия Showcase по radio.hmsu.orgDedrex от Sketches винаги може да поднесе изненади на присъстващите, а петицата затваря талантливият Spazm от Metafiziq Recordings.

Мястото на на мероприятието е Party Center 4km, началото ще бъде дадено след 22:00, а входът ще е на стойност 5/8 лева. Всички абитуриенти тази година ще могат да влязат безплатно!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар