Funk Aesthetics All Night @ Bar Jazzmatazz (27.05, 22:00)


Funk Aesthetics се появи като име на сцената преди няколко месеца. Проектът представлява тройна колаборация между артистите Faith, Pandemic и Techdown. Първоначално създателите на Warfare Recordings използваха името само за своите сценични изяви, но в следващите месеци предстои да дебютират и с релийз за собствения си лейбъл. WFR007 включва в себе си два трака на Funk Aesthetics: първата им студийна колаборация 'Cerebrus' и водещото парче с участието на MC Primitiff 'Neuro Culture'.

Warfare Recordings pres. WFR007: Neuro Culture EP by Funk Aesthetics

На 27-ми май проектът ще превземе Bar Jazzmatazz и ще представи своята музикална селекция в рамките на цялата нощ. Програмата ще бъде изпълнена само и единствено от мощното трио. Входът ще бъде свободен, а единственото изискване към посетителите е да бъдат пълнолетни. Изглежда това ще бъде последното парти, организирано от Underground Warfare за сезона. Напомняме, че организацията беше сред най-активните на сцената в началните месеци на 2016-та и представи на феновете си няколко мащабни събития: Battle of the Labels 2, Zombie Cats (c FSS) и 2 years Warfare Recordings, както и редица по-малки мероприятия с особено голям заряд. Като лейбъл, организацията предложи няколко силни релийза, като смеем да кажем, че най-силният от тях тепърва предстои да бъде издаден.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар