Divine Magic Theory pres.: Аймон tribal open air fest

Търсите нещо магично съчетаващо хубава музика и приказно място? Е, смятаме че сте на правилното място и ние ще помогнем това ваше желание да бъде задоволено, представяйки ви първият open air фестивал на Divine Magic Theory. Този фест ще обхване доста голяма част от любителите на електронната музика като цяло, защото ще съчетае няколко стила, които са съвсем различни и уникални сами по себе си. В тези няколко летни, приятни и, надяваме се, топли дни ще можете да се насладите на psychedelic trans, techno, drum and bass, tribal house and techno, ambient, downtempo и experimental. Сега ще подразним търпението ви с малко, но задоволително количество информация относно предстоящия еко-арт фест.


Най-обсипана с гости ще бъде psychedelic trans сцената. Ще започнем с представянето на Archaic (Parvati Records), който е един от първите dj-и сложили началото на електронната музика в Гърция. Неговата страст към psychedelic trans-а се заражда още през 90-те под псевдонима Dj Lory. Следващият артист, с който ще бъдете запознати е Trans Humantza (Urban Antidote Records) от Румъния. Възможно е, ако сте от по-запалените рейвъри да ви звучи познато, защото той седи зад dj името NairamNaoi, което бива формирано през 2001 година. Започва кариерата си зад пулта в локалните клубове на Брашов, където се и оформя звученето, което той желае да изрази под звуците на този стил. Неговият сънародник Darkology (Melusine Records) ще ни докаже, че румънците разбират от работата си и ще ни представи опита си, който трупа още от 2008 до ден днешен. Сръбия ще бъде представена от двама артиста, а това са именно Pura и Mita (Zenit Galaxy Records).

Като човек отраснала сред природата и нейните пленителни звуци, Pura ще ни отнесе в малкия си магически свят на psychedelic trans музиката, който гради от 2003 година. Mita не само е от същия лейбъл, но и ще затвърди очакванията ви за сръбската сцена от този стил. Последният артист, който ще ви представим от Main stage-а, но в никакъв случай не и последен за фестивала е Praheya (Banyan Records). Проектът има за цел да създаде среда, където ще е лесно за хората да достигнат по-възвишени състояния на съзнанието и се надяваме да усетим това чувство именно с този сет.

На втория ден от фестивала ще имаме възможността да чуем и дръм и басс, като в този стил няма да има гости, но както по-хубаво от нашите български момчета? Ето какво! Нашите момчета плюс изключителна гама от звуци, които няма да ни оставят да си починем. На представянето на артистите от този стил ще сложи начало Dissociation (Bass Blog's Djs crew). Всички сме запознати с неговите умения зад пулта и разочаровани няма, тъй че с удоволствие ще можем да се насладим на дълбоките звуци, с които ще ни запознае. Вечерта на тази сцена се очертава меко казано тежка и по-спокойната част ще бъде продължена от D-Mental (Mental Disorder Recordings). Не се заблуждавайте, че той ще ви даде възможност да си поемете дъх, защото няма да ни пощади и ще ни покаже що е то басс. Последният артист, който ще предложи по-мелодична DnB селекция за вечерта ще бъде D!mono и с това леката част на тази сцена ще бъде закрита подобаващо.

Следва тежката порция sound и ритми, за които са подготвени и добре познати за нас имена като Ogonek (Metafiziq, HMSU, Future Sickness, Big Riddim), Sub Systems (Mindocracy Records), Omen (Reflet Feminin, BassBox) и Izsteria (BassBox). Ще има и задоволителна доза Jungle, за който ще се погрижи Daft Dub (SunTribe).

След това феновете на техното и на tribal house-а ще бъдат зарадвани с добро звучене и един чуждестранен гост. Техно гостът ще бъде Brad (Bucuresti Underground). Прослушал техно само на 10 години заради брат си, който също се е занимавал с правене на техно музика, а 6 години след това той също навлиза в тази среда и започва да миксира. Останалата част от вечерта ще бъде оставена в ръцете на нашите сънародници и това са Lubomir from Have a nice trip, Dj High (Intense PSY), Cinnamint (Artmospheric), Joro Paskalev a.k.a Acron, Lenaki и VSS.

Последните стилове, на които ще имате честта да се отдадете и насладите са аmbient, downtempo и experimenta. За любителите ще има изненади и тук. С леките и спокойни звуци, които ще чуете от dj-ите Sativex (Divine Magic Theory), DNAprocess (Divine Magic Theory), Kundalini (Ovnimoon Records), Man Of No Ego, AuroraX (Sonic Loom Music), BHE и Green Cloud ще имате възможността да се насладите и на декорациите, 3D мапинга и огнения перформанс, които ще бъдат осигурени.

Звукът на сибитието ще бъде осигурен от Funktion-Оne, а също така ще имате възможността да разнообразите и с други активности от типа на ходене на лента, медитации, дихателни практики, хатха йога, лятно кино, рисуване с кана и psychedelic workshop. 

Евентът ще се състои на 24-25-26.06 и ще заеме място на приказно място в близост до язовир Копринка, а билети можете да закупите в мрежата на Ticketlogic или в Office 1 Superstore, книжарници Booktrading, офиси на Fastpay и магазини "на Тъмно". Цената им в момента е 35 лева за всичките дни. Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар