Тарги: 'Купих си самолет с печалбата от жетоните'


Директно от спирка 'Площад на авиацията' - От няколко месеца насам българският бассер се срещна с един нов за него феномен (а ние много добре знаем, че родният басер не харесва новости и не се адаптира към промени). HMSU измислиха своя собствена валута. Тя има кръглата форма на стотинка, но е направена от хартия. По този начин се покриват критериите както за банкнота, така и за монета, но за да не стават обърквания този хибрид носи комбинираното наименование 'жетон'.

От организацията дори обявиха своя тотална автономност от БНБ и заявиха, че спират да използват каквито и да било вариации на българския лев. "Наше парти, наша парична единица" - това заяви един от членовете на организацията, с което потвърди желанието на HMSU да станат част от пазара на Световната банка. На баровете по време на всички събития дори се въведе система от чейндж бюра, където посетителите могат да обменят два лева за един жетон с две точки и по този начин да се чувстват свободни да си купуват напитки от бара.

Наше разследване показа, че бензиностанцията и не чак толкова близките до топ-басс-локацията денонощки не приемат HMSU жетони, което показва, че тази валута е вътрешна само и единствено за HMSU събития. Много други организации признават, че взаимстват идеята на DnB пионерите. Warfare Recordings например обявиха, че техните релийзи могат да се купуват само с определени биткойни, които носят логото на лейбъла. Системата все още не е въведена, но се очаква да навлезе в употреба съвсем скоро.

Наши читатели обаче разкриха пъкленият план на HMSU. Няколко младежа споделиха в неадекватни коментари във Facebook страницата ни, че са сигурни във факта, че HMSU са направили тази финансова стъпка с една единствена цел - да се напълнят с пари. След като в редакцията ни постъпи сигнал, че ХМСУ са продали твърдото техно в България преди години, се оказа, че организацията е намерила нов метод да се нагуши! Как не им стигна, най-накрая? Прелял от наглост, един от представителите на организацията заяви в социалните мрежи, че си е закупил самолет с печалбата от жетоните:


За да проверим това твърдение, изпратихме нашият журналист Тревър, екипиран с микрофон и диктофон, да вземе интервю от Тарги. По-голямата част от разговора се завъртя около изискванията на нашия малолетен представител да влиза на HMSU партита без проверка на лична карта на входа. Тази част обаче ще я пропуснем и минаваме директно върху темата за новата придобивка на и дали закупуването на летателния апарат е отказало Тарги от мечтата му да се сдобие с космически кораб.

"Не участвах па последната Локалка, защото бях на екскурзия в Русия. След като събрах моя дял от печалбата след последното събитие, видях, че съм с късо милиарди напред. За това отидох до Байконур, за да си купя космически кораб. Оказа се, че в магазина не приемаха пари, а само техни байконусрски магазинни токени. Като обмених валутата ми останаха достатъчно точки единствено за един голям Ан. Но все пак и това е добра машина.  Знаех си, че не трябваше да обменям ХМСУ жетоните в купейки преди да замина. Курсът HMSU жетон - Байконурски токен беше по добър. Но все пак и Ан-12 си е половин космически кораб. Само дето идва проблемът с паркирането, тъй като паметникът пред Четворката е предназначен за по-малък самолет. Но се надявам след следващото парти да съм достатъчно напред с парите, че да мога да си позволя вдигането на достатъчно голяма пиадестална платформа пред клуба, за да можа да си кацам за работа с новия самолет."

Естествено хапливият ни репортер реши да се заяде с Тарги като го попита в прав текст дали притежава сертификат за управление на огромната руска машина. Артистът обаче се оказа монолитен в отговора си и показа, че подобни провокации не могат да го бутнат:

"Ми виж с'а, аз съм изпратен на вашата планета от корабът-майка на нашата интергалактическа флотилия. Мислиш ли, че не мога да карам жалкото малко самолетче? Аре да си имаме уважението!"
С този свой отговор Тарги доказа извънземния си произход и доказа на всички, че не сме сами в галактиката. Тревър заяви, че е виждал и други извънземни, но само след тежка употреба на халюциногени и призна, че доста се е стреснал от изявлението на HMSU артиста и за това е прекъснал интервюто. Можел е да му зададе и доста въпроси, но все пак сме сайт за басс музика, не филиал на NASA.


Артистът така и не спомена какво ще стане със стария самолет, който се забелязва пред входа на Парти Центъра. Спекулациите се въртят около това, че малкият боен самолет ще се използва като атракцион за следващата локалка и ще може да се кара от достатъчно трипналите фенове. Слухът твърди, че самолетът ще се задвижва с десет ХМСУ жетона, което ще е малко по-скъпо от цената на билет за ДнБ парти с гост, но няма значение. Важното е да има поток на пари!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар