Alternative Movement pres. END OF SEASON

Помните ли последната хубава вечер изпълнена с много танци и тежки ритми на Alternative Movement? Да, тя беше само миналата седмица, а добре познатата за черноморската аудитория организация вече излиза с нов евент за същия месец. Това ще е парти, което ще сложи край на закритите музикални сбирки за сезона от страна на Alternative Movement. Задава се буря и ви предлагаме да бъдете подготвени за болки в краката. Този път обаче мероприятието ще бъде малко по-различно, защото освен хардкор ще има също и дръм и басс.


С по-леката и бассова част ще се заемат Yango, Fall Monke, Dessy и Sechnia. По-необичаен ще бъде джънгъл и реге пионерът Yango, който е в тази сфера още от 90'. С него веселата и изпълнена с енергия реге мелодия е гарантирана. Още една интересна новина за партито (особено за мъжката аудитория) ще са женската част от Be Electronic - Dessy и Fall Monke, които ще ни покажат как се прави по женски работата зад пулта. Sechnia ще продължи с дръм и басса и ще ни държи във въздуха съвсем безмилостно със силна селекция от тракове, която е подбрал за нас.

Естествено, няма как вечерта да остане толкова лека, щом организацията е в ръцете на Alternative Movement и те се завръщат с любимите на много варненци DJ-и. Обичайните хардкор имена, които отразихме преди една седмица в наша статия по случай парти за Гергьовден, организирано отново от Alternative Movement, ще могат да бъдат чути и на това парти, а това са именно Sml as Freakuience, Paranoia, The Dark One, Defragler, NanoTech, Pilitron Core и Choda.

Събитието ще бъде на 21-ви май в Клуб Мачете Варна, а входът ще бъде на доста ниската цена от 2 лв.
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар