The Hardstyle Fanaticz & Club 3 Ushi pres. DJ NAS Birthday Bash

Ако сте любители на хардстайл и хардкор това е събитието за вас, а при това положение и статията ни ще ви е от полза.

Другият месец ще имаме, честта да отпразнуваме рождения ден на създателя на The Hardstyle Fanaticz, а именно DJ NAS. THF са пловдивска организация за хардсаунд от 2012г. Те имат за цел да популяризират любимите си стилове електронна музика в България и за 4 години се справят страхотно с поставената си от самите тях задача. Организарорите са обещали, че рожденият ден на единия от създателите им ще бъде една незабравима вечер както за тях, така и за самите нас - публиката. По-голямата част от артистите за вечерта ще бъдат именно от THF, а останалата част са много добре познати за нас от други хардстайл и хардкор събития, както и от наши статии.


Ще започнем с представянето на самия рожденик DJ NAS. Както вече няколко пъти беше отбелязано, това е организатора на The Hardstyle Fanaticz. Стилът, който той пуска и в който ще ви отнесе е хардстайл. Ще бъдете впуснати в дълбините на тежките бийтове и празничната му атмосфера, а ако още не сте запознати с неговата работа сега е момента да посетите Soundcloud профила му:

K11 са интересно хардстайл дуо, което се занимава не само с хардстайл, но и с техно. Ще имаме честта да чуем техните умения не за пръв път и ще се насладим на траковете от световната хардкор и хардстайл сцена. 

Следващият от crew-то е DJ Atarashi, който също няма да ни остави да си починем, а даже напротив. Освен хардстайл обаче той разнообразява и с други стилове като транскор и GOA. На негови произведения можете да се насладите на ето този линк: 

Последният от THF, но не и на последно място, е DJ Rorschach. Той ще поддържа хардстайл ритъма на вечерта и ще представи подобаващо crew-то със силна селекция от тракове.

За останалата част от артистите организаторите са избрали трима класика на българската хардкор сцена, които сме отразявали не малко пъти в наши статии и сме сигурни, че познавате много добре, а това са именно ShanoDJ, Dreadkick и Mokushi.

Събитието ще се проведе на 14-и май в добре познатия ни клуб 3 Уши, а часът е 21:00. Елате, за да отпразнуваме подобаващо един рожден ден. 
  
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар