TAKEOVER with Heartthrob and Hobo | YALTA CLUBНа 23-и април ще видим кралете на арт техно сцената в Европа в момента – Âme, но седмица преди това TAKEOVER поредицата в YALTA CLUB ще ни направи съпричастни на едно малко по-интимно и затворено събитие. Двама от по-малко известните, но отново изключително талантливи артисти на лейбъла M_NUS на Richie Hawtin, ще гостуват зад пулта в Room 2 на столичния клуб. А ето и един малък и бърз тийзър - това няма да е последния досег с култовия лейбъл до края на сезона - но за това ще говорим по-нататък, когато му дойде времето.

Heartthrob, чийто артистичен псевдоним се превежда като „Сърцеразбивач“, ще бъде първото име, гостуващо в събота, 16.04 в клуба. Началото на кариерата на Джеси Симински, както е истинското му име, можем да открием преди 10 години в развиващата се минимал техно сцена на Ню Йорк. След случайно запознанство с голямата Magda, последват запознанства с Richie Hawtin и Troy Pierce. Това води до релийзи на лейбълите M_NUS и Hot Creations, позиция на резидент диджей в Rex Club в Париж и впоследствие до създаването на собствения му лейбъл ISNISNT. С времето Heartthrob става все по-лесно за разпознаване име сред минимал сцената, а Джеси добави и live шоу към диджей сетовете си, с което навлезе в територията на наистина оригиналните и талантливи електронни музиканти.

Hobo ще бъде вторият артист, когото ще чуем в събота. С релийзи за големите лейбъли M_NUS, Hot Creations, Dyinamic и Tronic той вече има много качествен и пълен каталог със собствена музика. Последният му трак, Levitate, издаден през лейбъла на легендарния Sasha – Last Night on Earth, донесе още известност в електронната сцена на канадския артист, чието истинско име е Joel Boychuk. През годините той успя да развие собствен стил на сурово, тъмно и много абстрактно техно, което разведрява от време на време с приятни семпли бийтове. Също като Heartthrob, Hobo създава собствен лейбъл Soundz през 2015 г., чрез който издава haunted house – жанр, който наистина съществува и черпи вдъхновение от естетиката на тъмните концепции на окултната вещерска митология. Това се връзва по един страхотен начин с концепцията на TAKEOVER за тъмна зала с индустриален изглед и минимал обзавеждане, без много светлини и прожектори – само дим, мрак и тежки техно ритми.

Подгряването, както обикновено, ще бъде доставено от момчетата от TAKEOVERLiubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy. Билети отново няма да се продават, а фейсконтролът ще си върши работата цяла вечер. Вратите отварят в 23:00 часа, входът ще бъде откъм площада на Цар Освободител. На място, в клуба, вече налични са и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub  или на е-мейл: info@yaltaclub.com


Линк към събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар