SOLAR EASTER TRINITY 2016 | INTER EXPO CENTERНа 05.05.16 г. в Inter Expo Center ще се проведе петото издание на техно-фестивала SOLAR EASTER TRINITY. Концепцията вече доказа, че може да бъде страшно успешна, като досега на различни издания на фестивала са участвали световноизвестни имена в електронната сцена, като Marcel Dettmann, Richie Hawtin, Tale of Us, Seth Troxler, Adam Beyer, Magda, Marco Carola и още много, много други.

Тазгодишният лайнъп ще бъде разделен на две сцени. На Floor 1 ще се изявят любимците на българската публика Chris Liebing и Nicole Moudaber – всеки от които е идвал вече доста пъти в България - заедно с дебютантите на родна почва Pan-Pot. Във Floor 2 ще пускат Apollonia, чийто член  Dyed Soundorom откри TAKEOVER сезона през октомври, Jamie Jones и друг любимец на публиката ни – Paco Osuna. Интересното е, че отдалеч си личи идеята на буукинга – половината от артистите са добре познати в България имена със сериозно количество фенове, докато другата половина са или дебютанти - Pan-Pot и Apollonia, или артисти, които идват много рядко, ако и да са световноизвестни, какъвто е случаят с Jamie Jones. Така едновременно организаторите от YALTA залагат на сигурното, но и засищат глада на едно доста вокално малцинство (част от което съм и аз) за разнообразие и нови имена.

За подгряването ще се погрижат Philip Chernikov на Floor 1 и Liubo Ursiny на Floor 2. Вратите отварят в 22:30, а плащанията отново ще се извършват с DSK Fest картите, с които вече сме запознати. След последните няколко издания на фестивала, феновете вече знаят какво горе-долу да очакват – безупречна организация, огромни LED стени и повече от 10 часа техно. Впечатленията след SOLAR-а винаги са страхотни, но това прави и очакванията също толкова високи. Да се надяваме, че за пореден път, те ще бъдат оправдани.

Пълен лайнъп:

ALPHABETICAL ORDER

FLOOR 1
====
Chris Liebing
Nicole Moudaber
Pan-Pot
Philip Chernikov

FLOOR 2
====
Apollonia
Jamie Jones
Paco Osuna
Liubo Ursiny

Линк към събитието във Facebook: цък


Билетите са в продажба в OMV, YALTA CLUB, Пикадили, Техномаркет, НА Тъмно, Usit Colors, Билетен център НДК.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар