Liquidizer pres. Easter Edition with Funkware & Stoneface

Liquidizer продължават силната си серия с Великденско издание с премиера на нов албум

Шарени яйчица, красиви мелодии и много усмивки. За да бъде настроението покрай празника още по-приповдигнато, Liquidizer са се погрижили да започнем почивката подобаващо. За целта те ще представят поредната част на своята силна парти-поредица. Гост във Великденското издание на събитието ще е Fuknware, който е един от малкото български Drum and Bass артисти, продуциращи доста по-леко и мелодично звучене, с което привлича вниманието на големия лейбъл Good Looking и на още няколко международни компании. Освен за чуждестранните издатели, изпълнителят постоянно представя нова продукция и чрез своя собствен Funksuff Recordings. На 28-ми април в Bar Backyard ще имаме честта да чуем за пръв път някои от траковете от предстоящия му албум "Impossible winner", както и новите му авторски парчета. За още по-голямо удоволствие, по време на сета му ще бъдем погалени от звуците на тромпет под контрола на Stoneface.


Останалата част от списъка с артисти за вечерта бива запълнена от добре познатите Liquidizer резиденти Kickon, Crash и Bruhu. Отлично запознати сме с техните умения поради многобройните им участия на най-различни партита. Тримата някога не са ни разочаровали със уменията си зад пулта и селекцията си. Сценичното им присъствие ще бъде адекватно подсилено от гласа на Alexandrina, който ще обръгне слуха ни с голяма доза позитивно настроение.

Датата е 28-ми април, а мястото по традиция е Bar Backyard. Вратите ще бъдат отворени точно в 22:00. Входът преди полунощ ще бъде 5 лева, след това цената става 8 лева. Елате и създайте хубави спомени преди Великденския празник, за да можете да се насладите на почивката до краен предел!
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар