ВЕСЕЛ:БАСС / Втората HMSU Локалка за 2016


Днес, още недоспали от силното събитие с участието на RAM Records снощи, бяхме приятно изненадани с обявяването на второто издание за 2016-та на една от любимите ни парти поредици. ВЕСЕЛ:БАСС представлява втори епизод за годината от очакваните няколко "Локалки", след като партитата от този род бяха стартирани с Дръм и Басс ДНК през февруари. Както всички знаем организаторите на този род събития са добре познатите ни пионери от HMSU, който от доста време хранят бассерите с голямо количество качествена музика.

Повечето от артистите, участващи в събитието, са част от HMSU. Представителите на тази организация от дълго време и са ни доказали, че разбират от работата си и са редовни участници в множество наши DnB публикации. В своето описание на събитието няма да оставим по-назад и представителите на други доказали се български и чуждестранни лейбъли като Eatbrain, Lifted, Mirizma, Metafiziq и др.

Първото име, което ще споменем е на един от най-бързо издигналите се на световната сцена българи - L33. Той ще ни пренесе  в Neurofunk обстановката, в която сме свикнали да ни изпраща. Даян ще представи чисто новият си албум Karate, който излиза за Eatbrain в близките няколко седмици. Ще имаме честта да чуем и един b2b, в лицето на EXo и BzzT от Mirizma. За съжаление High Roll няма да се представят като дуо, но за щастие все пак ще имаме възможността да чуем Konspirator и Mocks по отделно и да се насладим на сладкия басс в индивидуалните им изпълнения.

Представителя на Metafiziq Ruji (който е нещо като нашето HTML гуро) ще се погрижи по-тежкия саунд в програмата (все пак, в последно време феновете на тежките звуци доста често се оплакваха от липсата на Hardstep в събитията на HMSU). Ветеранът Targy ще зарадва своите куп фенове с разнообразната си селекция, която (за щастие) все по-често слушаме и в програмата на HMSU Radio, а към него ще се присъедини и Neurofunk машината Faith в интригуваща b2b сесия.

Bruhu за втори пореден път ще бъде част от HMSU Локалка, като този път ще излезе в съвместен сет с колегата си от Liquidizer Crash. Програмата (за момента) се затваря от добре синхронизираното дуо Gomez и Charoday от Chronic Vibez.

ВЕСЕЛ:БАСС ще се проведе тази събота (9-ти април) в любимата на част от феновете локация Party Center 4km. Входът преди 00:00 ще бъде свободен, а след това ще бъде на ниската цена от 5лв. Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар