FSS pres. Phase @ MIXTAPE 5 (28.05, 23:00)


От началото на годината MIXTAPE 5 се превърна в мястото с най-чести поводи за радост от страна на феновете на Bass музиката в страната. Почти всяка седмица клубът представя различни аспекти на нискочестотния рейв. Доскоро "забранената" за DnB голяма зала (A Side) предлага поне по едно 175-bpm парти месечно, докато Reggae и Hip-Hop сцената се радват на редовен съпорт от страна на заведението. Дори и последното голямо Dubstep парти в София се проведе на същото място. Локацията е перфектно озвучена и вече дори и по-голямото помещение разполага с достатъчно бас, за да приюти всякакъв род събития, предявяващи каприз към съб-мощността.

Вече все по-често се наслаждаваме на любимите си стилове в голямата зала на заведението, но не бива да забравяме и мощния Underground заряд, който предлага B Side. Тъмно, тясно, минималистично осветено и вибриращо от бас, по-малкото помещение на MIXTAPE 5 е едно от най-правилните места за интелигентна Bass музика в страната. Редовни DnB представители в тази зала са Future Sounds of Sofia, които редовно организират партита там. Вече няколко години организацията е вярна на своя стил и не спира да следва своята мисия. FSS са една от малкото Drum and Bass организации у нас, които не се подвеждат по всеобщия вайб, а предлагат своя собственаи разчупена концепция.

Партитата на Future Sounds of Sofia са предпочитана дестинация за феновете на изчистения басс и минималистичните, но мелодични звуци. Въпреки последното си залитане в посока Neurofunk (Zombie Cats, съвместно с Underground Warfare), организацията се завръща към добре познатият си стил: Deep & Soulful Drum and Bass. На 28-ми май FSS канят в София младия белгийски DJ и продуцент Phase (обърнете внимание на името и не го бъркайте с Phace), който вече има издания за именитите лейбъли Metalheadz, Fokuz, 31 Recordings, Warm Communications и други.

В последните няколко години младежът показа стабилно израстване и не спира да издава качествена продукция. Името на белгийския талант все по-често се вижда в програмата на големи международни фестивали, а подкрепата, която артистът получава от по-именитите си колеги го превръща в един наистина обещаващ млад талант. Освен Phase, на сцената в B Side на MIXTAPE 5 ще видим цялото FSS Crew, представено от Phirah, Smartech, Presize и Robustus. Силно впечатление прави и присъствието на Chadelly (Bass Blog DJs Crew), която ще открие партито с подобаващ и интригуващ сет.

Началният час на събитието е 22:30. Достъпът ще се заплаща на място и ще е на стойност 10 лева. Ако сте фенове на качествения и дълбок Bass, това е вашето събитие. Ако имате други музикални предпочитания, нищо не пречи да опитате емоцията на нещо малко по-различно. Заповядайте!


https://soundcloud.com/phasednb
https://www.facebook.com/phasednb/
https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia
https://www.facebook.com/future.sounds.of.sofia/
http://www.lowfrequencies.info/search/label/FSS
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар