Ъпсурт и DIA ще оцветят тазгодишния фестивал на цветовете

Дронове разпръскват холи цветове сред публиката


В тазгодишното трето издание на Фестивал на цветовете ще се насладим на участието на една от водещите хип-хоп групи у нас Ъпсурт и изгряващата музикална звезда  DIA . Най-цветните хип-хоп изпълнители на българската сцена обещават истинско забавление за своите почитатели. Талантливата 17-годишна певица  DIA  ще представи съвместния си сет с DJ SPAZM (който е съ-автор на двата й сингъла и доста добре познато име за читателите на сайта ни), с участието на младата бийтбокс надежда TINO.  На сцената заедно с тях ще са street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин.

Фестивал на цветовете продължава традицията от миналите години – стиловете, които ще диктуват музикалния ритъм на събитието са techno, funk, electro, retro, drum'n'bass и български поп и рап. Кои ще са другите музикални звезди, които ще се качат на фестивалната сцена ще научите съвсем скоро.


Холи-традицията ще се проведе на 25 юни и тази година организаторите обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на  фестивала . Присъстващите ще се радват на цветни експлозии от майсторите на специалните ефекти от Boyana Studio Film. Дронове ще пускат холи цветове над гостите в моментите на цветни експлозии.

Билети за най-цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на  Eventim  в цялата странa на промоционална цена от 20 лв., билет от 30 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 40 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.
Източник: Фестивал на цветовете
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар