ОТМЕНЕНО / DARUDE, Balthazar & DeepJak - Нощна Стража Party NightUPDATE: За съжаление организаторите от Нощна стража анонсираха, че събитието се отменя. Прилагаме цялото им съобщение и се надяваме скоро отново да експериментираме със статии за транс събития в България.

Нощна стража:
С най-голямо съжаление трябва да обявим, че събитието се отменя. То бе част от програмата на N Ball Rally, което също няма да се състои. Поради зачестилите се инциденти по време на нерегламментирани гонки, органите на реда "любезно" ни препоръчаха да отменим събитието си, въпреки, че то не попада в раздел автоспорт. Тъй като партньорите и всичко останало са пряко свързани с ралито, то и музикалните събития, обвързани с него, биват афектирани и няма как да бъдат осъществени. 

Всички закупили билети онлайн ще получат парите обратно в картата си в рамките на 5 работни дни, а останалите молим да се свържат с helpdesk@ticketlogic.bg.
Оставаме на разположение за всякакви въпроси и още веднъж – поднасяме искрени извинения.


---------------------

Познайте кой електронен жанр все още не сме покривали в нашата платформа! Транс. Да, транс, който е един от най-мразените електронни жанрове извън малката, отделена група от феновете му. А защо? Дълги години трансът беше топ жанрът в електрониката, преди да бъде изместен от тек хауса, а по-нататък и от още няколко други стила. А всъщност има много сред нас, които сме израснали с 10-минутните еуфорични тракове на Tiësto, Gouryella, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Binary Finary и още, и още. Звездите на транса, някои отдавна забравени, други отдавна сменили жанра, са много.  Дори папа Sven правеше и пускаше транс в края на 90-те години. Но полека-лека траковете с 2-минутни breakdowns спряха да бъдат толкова на мода в клубовете. Вместо това с мега-популярността на Tiësto, Armin и Above & Beyond, този жанр отиде може би твърде към комерсиалната електронна музика за нашия вкус. И все пак бързият еуфоричен (ъндърграунд?) транс все още съществува. И един от неговите пионери идва в София за 14-и май. И това е не кой да е, а Darude.

Да, Darude, финландското дете-чудо на техно-транса, типичната рейв музика от 90-те, идва в Party Center 4КМ по покана на организаторите на състезанията Нощна Стража за специална парти вечер. Darude е един от малкото хора, които са направили толкова забиващ се в главата трак, че дори ако си го чувал само веднъж, веднага знаеш, че го знаеш. Не се шегувам – пуснете Sandstorm на случайна група от вашите приятели, родители, колеги и поне 75% от тях веднага ще кажат, че са го чували. Оставете това, този трак е толкова огромен феномен за нашето поколение, че дори само да се затананика, хората ще го познаят – на нивото на Smoke on the Water и We Will Rock You. Показателни за това са и числата – Sandstorm е продаден над 2 милиона пъти като сингъл, отделно от близо 1 милион продадени копия на албума Before the Storm, част от който е ултра-популярният му дебютен сингъл. Албумът му носи три Финландски награди Грами и е сертифициран като платинен два пъти и като златен три пъти. Но популярността му не свършва тук. Sandstorm се превърна в интернет феномен в ранните години на десетилетието, когато масово бива използван като бекграунд трак от стриймъри по време на стриймове на гейминг сесии в Twitch.tv. Оттам тръгва и популярният meme – на въпроса „Кой е този трак?“ всеки започва да отговаря Darude – Sandstorm. Дори да не е този трак. Дори да не е този въпрос, дори да няма въпрос, дори да няма нищо общо. Популярността е толкова голяма, че хората започват просто да публикуват името на песента като коментар под случайни видеа. Хората от няколко големи компании бързо усетиха накъде духа вятърът – Google и Youtube направиха страхотна първоаприлска шега – във всяко видео на 1-и април 2015 г. можеше да пуснеш Sandstorm върху нормалния звук на видеото, а каквото и да потърсиш, под сърч бар-а се появяваше култовото гугъл запитване „Did you mean Darude – Sandstorm?“ Междувременно Twitch и Valve, две от най-големите компании в гейминг бизнеса, поканиха Darude да бъде гост артист на своите събития – най-големият гейминг турнир в света – The International и Twitchcon. Освен всичко друго Darude записа и пакет тракове за озвучението на Counter Strike: Global Offensive.  А после защо обичаме интернет…

Та така. Дълго се чудихме дали да отразим това събитие, но в интерес на истината деветдесетарската техно-транс рейв музика заслужава да възпеем нейният предводител. Нека това да бъде нашият транс-експеримент. Освен Darude, зад пулта в 4КМ ще пускат тек хаус диджеят DeepJak, както и българската техно легенда – DJ Balthazar. Вратите отварят в 22:00 часа, а билети може да намерите на следните цени в мрежата на Ticketlogic:
Super Early Birds – 25 BGN – ограничен брой;
Regular – 30 BGN – до 13.05.2016
;
На вход – 40 BGN
;

Promo VIP – 60 BGN – ограничен брой
;
Regular VIP – 70 BGN – в продажба след изчерпване на Promo VIP до изчерпване на количеството
;

Promo VIP & Regular VIP включва неограничена консумация на вносен алкохол (Jameson & Absolut), бира, безалкохолни напитки и SHARK Energy Drink в обособена VIP зона, отделен гардероб, и обособен бар. Да, алкохол на корем! И не само това! Ще бъдете група приятели? От Нощна Стража имат специална оферта:
Regular вход за 5 на цената на 4 - 100лв (спестявате 25лв);
VIP вход за 5 на цена 250, вместо 300лв (спестявате 50лв)
;

Това значи, че VIP получават отворен бар с Jameson, Absolut, Shark, бира и безалкохолни на корем на цена от 50 лв. Офертата обаче е лимитирана до 6-и май, така че трябва да се побърза.

Линк към събитието във Facebook: цък
Събитието е част от програмата на N Ball Rally: цък

Очакваме ви!


Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар