Combination at Fabrica 126, 22.04


Към края на месеца във Fabrica 126, едни от най-големите и бързоразрастващи се организации в страната ще се обединят, за да предствят нещо голямо, съсредоточено върху комбинирането на общите им усилия. Обещани са много басс, красиви мигове и качествена музика.

Момичетата от Reflet Feminin имат цяла зала на разположение,като към тях ще се присъединят ERRORBEAUTY и FOXYCA, които ще ни преведат през почти всички измерения на електронната музика. Ще минем през Half-Step, Hardstep, Hardcore, Techno, Electro и още много други музикални стилове и вариации. Гостенката ERRORBEAUTY e позната повече в английските underground среди и е продуцент и DJ, спечелил уважението на всички слушатели, които са чули творчеството й. Всяко нейно участие, както на Острова, така и в България (по-рядко) е силно, носи положителен заряд и ни кара да искаме още.

В другата зала представителите на мъжете от Warfare и Metafiziq Recordings също ще ни завъртят главите. Към тях ще се присъедини Manik, която остави огромно впечатление и на феновете, и на участниците в предишните й изяви във Fabrica 126. Естествено, и в тази зала ще чуем Errorbeauty, която е един от двигателите в организацията на мероприятието.

Очакваме ви!

Партито ще се състои на 22.04.2016 г.
Вход на място:
Преди 00:00 - 8 лв
След 00:00 - 10 лв
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар