Chronic Vibez представят своя локална концепция

Първото издание на D&B Specialists ще се проведе на 28-ми април в HIGH Club

Chronic Vibez са готови да представят своя нова локална концепция, наречена D&B Specialists, която да е продължение на силната поредица A Drum and Bass Special. Организацията продължава да залага на редките, но силни изяви в своя календар. Реално, в програмата им не е имало парти, организирано от тях, от няколко месеца насам. За сметка на това мероприятията им винаги са масови и се радват на огромна популярност. Поредицата A Drum and Bass Special доведе в България звезди като Maldini, Aphrodite, Rascal & Klone, Skynet и други, а всички издания на тази марка се превърнаха в исторически. Очаква се и D&B Specialists да поднесе позитивни емоции на феновете и да израсне като едно традиционно, търсено и очаквано събитие.


Първото издание на D&B Specialists ще се проведе на 28-ми април в HIGH Club. Заведението има афинитет към високоскоростни електронни звуци, след като наскоро Metafiziq му направиха 175-bpm кръщение със силно парти. В първия епизод на концепцията ще се включат всички представители на Chronic Vibez: Fiks, Gomez, Krivak & Charoday. Освен тях, на сцената ще се изявят и добре познатите на платформата ни артисти Ruji, Hydrashock и Funk Aesthetics. Естествено, ще има и МС и още по-естествено, това ще е Chibook.

Началният час на забавлението е 22:30, а заведението ще отвори врати половин час по-рано. Тепърва ще се издават още подробности и артисти покрай D&B Specialists. За момента е ясно, че входът ще се заплаща на място и ще е на стойност 5 лева.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар