Broken Balkanz 2016: 14 нови хедлайнери


Подготовката за най-големият Drum and Bass фестивал на Балканския полуостров продължава с пълна сила. Вече се знаят датата и мястото, билетите се продават с пълна сила, а от HMSU разкриха и имената на някои от хедлайнерите. Калкулацията показва, че до началото на събитието остават около 100 дни. Без минутка за губене се насочваме към представянето на втората част от чуждестранните артисти, които ще можем да чуем на Стамболова поляна между 22-ри и 24-ти юли.

В събитието се включват едни от резидентите, които са неизменна част от последни му издания. Disphonia са една от емблемите на балканския Drum and Bass по света и дуото (особено Костас) се радва на огромно уважение сред критичните фенове в страната. Други добре познати лица са македонците Darko Stepic и Hypertech, които са македонската връзка на събитието. От Румъния (за втора поредна година) идва Freqax, който вече има доста участия на феста зад гърба си.

Силното македонско присъствие на феста продължава Random от BTKRSH. Към Адриан от Румъния се присъединяват и младите му колеги Brusten и Silmy. Словаците се завръщат на феста с две нови имена: Diffe и Bobo. От Сърбия пристигат големите приятели на платформата ни Creeping Ruin, подкрепени от добре познатия (на по-внимателните ни читатели) ни Zola и AlexusVasquez NZ е роден във Враца, но пристига на феста от Уелингтън, Нова Зеландия. Въпреки, че е родом от България, го считаме за чуждестранен гост, тъй като огромна част от музикалното му развитие като DJ е преминало от другата страна на света (почти буквално). Още повече, той е част от екипа на големите ни партньори Autonomic DnB, което е абсолютно основание да обърнете внимание на сета му и да очаквате доста интелигентна селекция от него.

Повече инфо идва скоро!

Събитието във Facebook
Пълно отразяване на Bass Blog Bulgaria
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар