BOZHURITZA Open-Air Festival, 29.04.2016

Първи Open Air за годината (или поне в нашите "страници")

С началото на великденските празници и дългоочакваните почивни дни, ентусиасти от видинския окръг се събраха и организираха един от първите фестивали за тази година. Още в края на месец април всички фенове на електронната музика могат да се насладят на емоцията на импровизирания Open Air, при това напълно безплатно.


Няма вход, изход също! 

Събитието ще се състои в местността "Божурица", на 15 км от Видин, в хижа "Старите Борове". Там ще чуем артисти от Северозападна България, които ще застанат зад пулта и ще ни пренесат в друго измерение. Ще чуем сетовете на изпълнители, представящи Deep House, Tech House и Techno, които са доста популярни стилове в този район на страната.

Един от участващите артисти е SAXE, който е и част от организаторите на събитието. Освен в средите на "изправения ритъм", той ни е познат и на Drum and Bass сцената, като част от колектива Drum Rollerz. Александър дори има записана победа в ежегодния HMSU Mix Contest и няколко участия на Broken Balkanz Open Air. Другите артисти са малко по-непознати за платформата ни: Nikatcha in the Mix от Мездра, Emo, Neurou и Popivanov Jr. от Видин.

Събитието ще се състои на 29-и април, като ще стартира следобяд или в ранната вечер. Напълно безплатно и в гората! Местността предлага огромна поляна за ентусиастите с палатки, а за всички, които се притесняват да спят на открито, близката хижа има капацитет от около 30 легла. Очакваме ви!

Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар