BassBOX PRES. GABBAMUSICON.HARDCORE X DRUM&BASS

С началото на хубавото време идва и време за повече забавление, повече емоции и все повече и повече басс, съсредоточен в тежките измерения на Hardcore и Drum and Bass сцените. Изглежда, че екстремната електронна музика е в известен застой за момента, съдейки по липсата на много партита и гости, свързани с тези музикални течения. Но Club Alcohol не е на това мнение. В заведението редовно се случват партита, които са с основна насоченост върху агресивните ритми. За наше щастие, две от организациите, които се занимават почти ежемесечно с изявите си както в столичните клубове, така и извън София, отново ще ни предоставят възможността да слушаме нашите двата популярни в платформата ни стила - Hardcore и DnB на едно място.


Overload, Gabbafreakz и BassBox представят поредното издание на Gabbamusicon. Тези три високоуважавани крюта не се обединяват за първи път. Колаборациите между трите организации са родили редица силни партита, които са създали доста позитивни емоции на техните фенове. Подобно събитие ще е и предстоящата им съвместна изява в Club Alcohol на 5-и май.

На партито ще се участва Mokushi, който за пореден път ще ни докаже на какво е способен в сферата на Hardcore-a. Shano DJ, който е един от главните организатори на събитието, ще се включи и ще изпържи мозъците на всички ни с високоинтензивен Frenchcore. Hard Techno-то ще бъде застъпено в репертоара на двамата големи: Joy & Grozdanoff (които излизат в b2b сесия). Omen от Reflet Feminin показа огромно израстване на сцената и е една от любимките на феновете на хард-стиловете. Тя ще излезе в съвместен сет с Boogieman от Metafiziq. Добре познатите на читателите на платформата ни SML as Freakuience, Izsteria и D-Mental ще представят на присъстващите огромна част от нюансите на Gabba-гамата. Списъкът с артисти затварят DNAprocess, Kraen, Basshazard и Ryuk, които през изминалите месеци се превърнаха в нещо като резиденти на Club Alcohol.

Не за пръв път в клуб Alcohol ще станем свидетели на една многостранна и разностилова GABBA демонстрация, която ще ни запознае с множеството музикални стилове, изграждащи този начин на живот.

Входът е 5 лева, начален час 22:00!
Очакваме вашето съдействие за едно още по-добро парти.
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар