Alternative Movements present: Gods of WarМного празници, много партита! Какво по-хубаво от това да посрещнем почивните дни заедно, танцувайки под звуците на електронната музика? Ето какво. Феновете от Варна отново ще бъдат зарадвани с нещо хубаво. Alternative movement са споменавани вече в наши статии и със сигурност са любимци на не толкова задоволения слух на варненци. Този път партито ще бъде със специалното участие на Metalix (Overload), защото партито ще бъде с тежък характер - както подобава за Alternative Movement.

Останалите артисти са част от самите Alternative Movement. The Dark One е първият от диджеите на AM. Освен от crew-то на самите организатори, той е част и от Overload. Родом от Варна, той с удоволствие ще направи нещо щуро зад пулта и ще ни покаже какво означава "да го изтанцуваш". Sml as Freakuience (Alternative Movement, Overload) ще хвърли върху нас мощна хардкор бомба, която ще накара краката ни да страдат на следващия ден. Нещо различно от хардкор може да ни представи Defragler, който освен хардкор пуска и по-тежък дръм и бас - добре познатият ни кросбрийд. Работата му е вдъхновена от битови житейски проблеми, а изборът му на музикален стил идва като отговор на леките жанрове, които надоследък имат водеща роля в нощните клубове. Към списъка с "картечниците" на електронната музика се включват и Horne, NanoTech и Choda, които ще се придържат към по-тежкия хардкор. Още един артист от Варна, Paranoia23, ще ни стави без дъх и почивка. Освен с доста споменавания в тази статия и в центъра на партито стил хардкор той се занимава и с други стилове като mental, tribe, tekno, hardtek, tribecore и acidcore. Последен в нашата статия, но в никакъв случай маловажен, ще ви представим PilitronCore. От него ще можем да чуем и shranz, darkcore, terror, breakcore, experimental, dubstep, drum and bass и hardtechno.

Селекцията от артисти, която организаторите са подготвили за тази вечер, в никакъв случай не е слаба и със сигурност ще зарадва публиката. Може би няма да ядем агне, както се предполага на Гергьовден, но пък ще хапнем голяма доза качествена и най-вече тежка музика. Мястото е club Base (Варна), а датата 6-и май. Входът за събитието е 3лв. Не пропускайте, защото не се знае кога пак ще има толкова силно събитие във Варна.
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар