Дръм и Басс в БАР ДАК! (30.04, 22:00)

Първо парти, организирано от Dissociation

Нека се съберем на поредната дръм и бас вечеринка... опс, не е поредната? Да, не е поредната, защото организатор е не кой да е, а Dissociation. Ако не сте запознати, той е част от нашето Bass Blog Djs crew и това е първото събитие от него и едва една от първите стъпки в развитието му като Drum and Bass артист.
 

Както може би се предполага, нашият крю-мейт Dissociation, освен като организатор, ще се изяви и като DJ. След първото си доста успешно представяне пред публика преди около месец във Fabrica 126, той набира още повече сили, за да ни отвее в доста интересна посока. Ако случайно сте изпуснали някое от участията му (като например в първия Showcase на блога ни по radio.hmsu.org или две от участията му в Limbo Bulgaria по twitch.tv), можете да го последвате и чуете в Soundcloud:


Следващият артист, обявен на събитието във фейсбук, е добре познатия ни Pandemic (Warfare Recordings). Споменавали сме името му няколко пъти в нашите статии. Той ще ни покаже Neurofunk класа и се предполага, че ще ни зарадва с много динамичен и силен сет. С по-тежката (или пък не) част на вечерта ще се заеме D-Mental (Mental Disorder Recordings), докато Ctrl-J (Metafiziq, Sketchesще се съсредоточи върху Old School Techstep звученето. Dissociation се е погрижил да има от всичко по-малко или много, кой знае... Зависи от предпочитанията ни. Можем само да кажем, че партито ще бъде силно и запомнящо се. Или поне се надяваме да бъде такова.

Датата на събитието е 30-и май, а локацията ще е нова както за публикациите в сайта ни, така и за сцената като цяло. Барът, в който ще се състои мероприятието, е Bar Dak и можем да кажем, че това е първото изцяло DnB събитие в това веню. При наличие на повече информация тя ще бъде своевременно отразена в нашата платформа. 

http://dutzie-bass.blogspot.bg/p/dissociation-djs-crew.html
https://www.facebook.com/limbobulgaria/
http://limbo.bg
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар