XPRSN представя Sound Vandalism vol. 2


XPRSN са един от последните бастиони, защитаващи името "смислен хип-хоп". Лейбълът работи неуморно, за да задоволи вкуса на своите фенове и да предлага качествена продукция, достойна за името на организацията. В десетгодишната си история, създадената от Nowallz компания е издавала албумите на част от най-значимите български изпълнители. Преди години лейбълът избухна с компилацията Sound Vandalism, която солидно подпечата стиловата насоченост на организацията. На 31-ви март в Club Terminal 1, XPRSN ще представят втората част на емблематичното сборно издание, което се очаква да е адекватно продължение на прототипното произведение.


На тази дата (31.03), голяма част от парчетата в албума, ще бъдат изпълнени за първи път пред публика. На сцената ще се качат всички представители на XPRSN: MD Beddah, Leshper Art Crew, Fogg, 4PK, Chernogled и разбира се, Nowallz. Естествено, подобно събитие ще има и своите гости, които са сред най-уважаваните представители на родната хип-хоп сцена: Atila, PrimF-ACT & vWHY?, IMP, 082 Crew, N.Kotich и 5 O'Clock. Зад пулта ще са Apo и Wing.

Събитието ще стартира в 21:00, а входът ще е на стойност 10 лева. Билети се птодават в мрежата на Eventim.

Мощният заряд от София ще бъде повторен и на 9-ти април в Пловдив. Ето го и пилотният трак, с който бе сложено началото на представянето на парчетата в Sound Vandalism vol. 2. Зад горещите лирики стоят Fogg и Chernogled:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар