Red Alert vol. 2 @ Gramophone (Пловдив) - 25.03, 22:00


В средата на месец март двете най-уважавани организации на Drum and Bass и Reggae сцената в България (HMSU и Zionlionz Soundsystem) обединиха сили в едно разтърсващо събитие в пловдивския клуб Gramophone. Red Alert беше повече от успешно и събра на едно място доста фенове на двата музикални стила. Очакванията бяха това да бъде единично събитие, или евентуално да бъде повторено след дълъг период от време. Почти никой не предполагаше, че Red Alert vol. 2 ще се състои едва два месеца след пилотното издание.

Събитието ще се проведе на 25-ти март на същото място - Gramophone Пловдив. Стартът е в 22:00, а входът - минимален (3 лева). От страна на HMSU в партито отново ще участва поливалентният Targy, който със сигурност изпитва големи затруднения в подбора на тракове от претъпкания му с дискове кейс. Zionlionz ще имат доста по-солидно присъствие. DJ Zion, Dub Constructor и Astrala ще застанат зад пулта, а хост на събитието ще бъде Kappa Irie.

Ако харесвате Bass и Jungle, това е партито за вас!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар