Reality Check с Mamoet & Simkai (BE) в Bar Backyard


Отново е време да направим разбор на реалността около нас, На 11-ти март в Bar Backyard ще се проведе поредното издание на парти поредицата Reality Check. Последният епизод от проекта доведе в София мощният Jump Up изпълнител Coda. Партито беше на високо ниво и барът на ул. "Шишман" №22 за пореден път се изпълни до краен предел. Британецът представи интригуващ сет, в който се чуха доста негови авторски тракове, както и такива на лейбъла Switch. Българският съпорт също се представи на ниво, а доста след крайният обявен час на събитието, в заведението имаше хора, които се забавляваха със селекцията на артистите зад пулта.

Няколко месеца след гостуването на Coda, Гръм и Бяс са готови с нова порция качествен и дълбок Jump Up. Отново в Bar Backyard ще гостуват белгийците Mamoet и Simkai. Въпреки, че не гонят популярност и са се загнездили в дълбокия ъндърграунд, двамата изпълнители са сред най-уважаваните артисти, експериментиращи със звученето на този подстил. Творчеството им се отличава със своето интересно звучене и качествено изработени тракове. Въпреки, че продукцията им е доста трудна за откриване, доста хора търсят и проявяват интерес към техните издания.

Реално, мероприятието има и своя празничен повод. Рожден ден тогава ще празнуват Monotype и Chibook. Както знаете, Bar Backyard вече има нова визия и ново озвучаване. Съвсем спокойно можем да заявим, че втората версия на заведението се е получила доста добре. Освен двамата гости от Белгия и рождениците, в забавлението ще вземат участие още няколко силни изпълнителя. Разделени в b2b двойки, съвместни сетове ще представят Fiks & Krivak, Solid Circle (Gomez & Digital Soul) и DTK & Kenobi. Самостоятелна селекция ще представи Panega, а зад микрофона ще се включат и небезизвестните MC HЕМА и Jahmmi Youth.

Повече информация за събитието ще бъде издадена скоро. Не забравяйте, че следващата седмица, на същото място, Рожден ден празнуват Liquidizer. Събитието също ще бъде подсилено с двама гости (или по-точно гостенки) и ще бъде насочено към доста по-мелодичните вариации на Drum and Bass музиката.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!