Out in Space Концерт @ *MIXTAPE 5* (10.03, 22:00)


Преди година, година и нещо, един феномен се появи на българската Hip-Hop сцена и привлече вниманието на доста от търсещи смислената улична музика фенове. Out in Space Studio се заражда като ядро, сътворено от обединението на няколко мощни и добре известни рап-артиста с близки идеи, цели и възприятия към музиката. В последствие новосформираният лейбъл издаде своята първа компилация, изгради собствен бенд и стана съставна част от най-интересните неща, случващи се в по-истинската част на българската хип-хоп действителност.

На 10-ти март (четвъртък) в малката зала на Club *MIXTAPE 5* ще имаме възможността да чуем на една сцена всички от артистите, работещи в студиото. Проектът на DarkSide, Martini и Drunken Ma, наречен War of the Masses, подготвя чисто нов албум, от които със сигурност ще бъдат представени доста нови парчета. Творческият ентусиазъм на Alexmall и Gem винаги е бил неизчерпаем и артистите винаги имат с какво да изненадат феновете си. Гениите на лириката Gerata и IMP ще разкажат чувани и нечувани истории.

Ако си мислите, че вечерта ще е ориентирана изцяло върху дигиталния бийт и тежките квартални рими, объркали сте се! Ангелският глас на Mihaela Martin ще разведри речетатива на римовите специалисти. Голяма част от вече споменатите изпълнители са подготвили акустични версии на някои от своите емблематични студийни творби, които ще бъдат изпълнени на живо под акомпанимента на live band. Самата група се състои от Борислав Божков (китара), Явор Милчев (бас), Петър Петрушев (Пиано), Краз Дзанев (ударни) и Александър Михайлов (сакс) и вече показа, че умее да поднася нужният музикален съпорт към текстовете на своите рапиращи колеги.

Вечерта се очаква да бъде незабравима! Стартът на събитието ще бъде даден в 22:00 часа. Зад пулта ще бъде Amy, която ще отговаря за откриващия, закриващия сет, както и за музикалното оформление в паузите между концертните части. За да бъдат всички доволни, входът ще бъде свободен. Барът в залата винаги е зареден с всичко необходимо, а звукът (както знаете) е безкомпромисен!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!