Let it Roll Open Air 2016: Информация за България


Щракни върху картинката, за да бъдеш прехвърлен към официалната Party Bus страница във Facebook

Както знаете, нашият сайт е създаден през 2014-та година. В рамките на осем месеца платформата се развиваше само и единствено на местна почва. Първите хора, които ни дадоха шанс за международна изява бяха Let it Roll (благодарение на подкрепата на Let it Roll Bulgaria). Именно затова големите събития на организацията винаги са били на голяма почит в съдържанието на нашия уебсайт. Тази седмица от централата на LiR в Прага започнаха да издават информация за гвоздея в лятната Drum and Bass програма - Let it Roll Open Air 2016. За пореден път нашият екип ще направи пълно отразяване на събитието, което по традиция ще започне с пълна информация за пътуващите от България.

Като всяка държава, разполагаща с официален представител на Let it Roll, България също има право на собствен организиран транспорт до фестивала. Той е отговорност на Party Travel (Let it Roll Bulgaria), които предлагат както билети за събитието, така и пакетни услуги с настаняване, транспорт, къмпинг и други. Както всяка година, така и сега, българската компания може да изготви индивидуален пакет за всеки свой клиент спрямо неговите предпочитания и изисквания. Ценовите категории за тази година са следните:

Цени на пакети до края на април 2016г.:
Пакет 1 /Bus + Ticket/ - 425лв
Пакет 2 /Bus + Ticket + Camp/ - 449лв
Пакет 3 /Bus + Ticket + VIP Camp - Chill Village/ - 515 лв
Пакет 4 /Bus + Ticket + Camp + ½ Tent Inn Hotel/ - 509лв на човек
Пакет 5 /Bus + Ticket + Camp + Tent Inn Hotel/ - 565лв на човек
Пакет 6 /Bus + Platinum ticket/ - 919лв на човек
/офертата важи при минимум 8 записани/


Програма: 
27.07 – Отпътуване за Миловице (нощен преход)
28.07 – Пристигане, настаняване, откриване на фестивала
29.07 – Свободна програма
30.07 – Свободна програма
31.07 – Отпътуване от Миловице за Прага, 4 часа свободна програма, отпътуване за София
01.08 – Пристигане в София

Повече информация: http://bit.ly/1Q6c2yM


****

Колкото до самия фестивал, той ще се проведе в три вечери, между 28-ми и 30-ти юли включително, на летище Миловице в Нимберг, в близост до Прага, Чехия. Вече бяха обявени 9-те големи лейбъла, които ще ръководят събитията на трите най-големи сцени (без главната, която е за хедлайнерите). На Factory Stage ще се изявят Hospital, RAM Records и Viper Recordings. Madhouse Stage ще приюти Blackout, Eatbrain и Noisia Invites. Новото пространство, наречено Port Stage ще е дом на EXIT Records, Fokuz Recordings и празнуващият 10-годишен юбилей дъщерен лейбъл на Hospital - Med School.

Колкото до артистите, впечатление прави присъствието на L 33. За втора поредна година Даян ще е част от най-големият DnB фестивал в света. Други артисти, които ще можем да видим и чуем са Pendulum с DJ Set, dBridge, Sceptical, Calyx & Teebee, Audio, Culture Shock, Mefjus, LSB и други:

През миналата година Let it Roll Open Air се проведе за първи път на Milovice Airfield. Старата дестинация Бенешов вече остана в историята. Новото място доведе до няколко фактора: Повече сцени, на които се изявиха рекорден брой артисти. Рекорден беше и броят на посетителите - над 22 000 (през миналата година - 17 000). И всичко това при условие, че мястото не беше напълно усвоено. Сега, когато знаят с какво разполагат и как могат да го използват, LiR обещават да създадат още по-мащабно мероприятие, с което да напишат златна страница в новата си история. Стани част от тази история!

Повече информация за събитието можете да намерите в нашето Официално отразяване, което започва именно с тази статия.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!