HMSU Radio се завърна!

radio.hmsu.org бе възроден преди няколко седмици


По-старите фенове на Drum and Bass музиката в България си спомнят постоянния ефир на HMSU Radio отпреди няколко години. За съжаление обаче съществуването на проекта бе прекратено, а само водените от Targy спорадични Smash Your Office и The Colours of Drum and Bass напомняха за доскорошното съществуване на излъчването. Mirizma също поддържаха огъня с M4EL, но споменът за "стария проект" избледняваше.

Преди няколко дни HMSU Radio се завърна. Първото включване в ефира бе с пилотното издание на 'Сутрешен чадел'. След дълги години обсъждане, спорове, подготовка и развитие на идеята, предаването най-накрая дебютира в ефир в средата на месец февруари. В последствие предаванията от Tonstudio 2 зачестиха. Въпреки, че платформата не може да се похвали с постоянната си програма от преди близо десетилетие, различните радио-изяви стават все по-редовни и по-редовни. 

В следващите няколко дни предстоят две издания в ефира на radio.hmsu.org. На 9-ти март EXo, Targy и Faith ще ни поднесат втората порция сутрешни ябълки (чадел - сорт ябълка), а в края на месеца Targy (може би с компания) ще раздвижи нещата с The Colours of Drum and Bass. Стараем се да се включим в програмата и със собствен Bass Blog Bulgaria Showcase, но за момента нещата са в много ранен стадий на планиране и нищо не е сигурно. 

Следете програмата на HMSU Radio на страницата на проекта във Facebook (radio.hmsu.org). Всяко едно предаване ще бъде обявявано и на нашата FB страница. Дръжте си очите и ушите отворени и внимавайте за датите на следващите предавания!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!