HMSU pres. RAM Records Bulgaria @ Studio 'Orpheus' (02.04, 22:00)


RAM Records пристигат в България с цели трима изпълнители. Лейбълът отдавна се превърна в емблема на световния Drum and Bass. Създадената от Andy C и Ant Miles организация е дом на част от най-големите артисти на сцената, както в настоящ, така и в исторически план. Покрай иконите Audio, Chase & Status, Calyx & Teebee, DC Breaks и самите Andy C и Ant Miles израстнаха и младежите Wilkinson, Bensley, Frankee, Loadster, Legion & Logan, Teddy Killers и други. Артистите на лабораторията са част от почти всяко мащабно събитие навсякъде по земното кълбо а траковете им винаги разбиват класациите още следващия ден след издаването си.

На 2-ри април легендарната британска организация ще повдигне градуса на настроението в Студио 'Орфей'. По покана на HMSU лейбълът пристига в София с цели трима артисти. За първи път в столицата ще имаме възможност да чуем големият Andy C, който ще представи удължен 3-часов сет (повече информация). Освен човекът-институция в Drum and Bass историята, в страната ни ще дойде и по-младият му колега Hamilton, който също е eдин от ветераните в RAM Records с цели 20 години на сцена. По изискване на създателя на издателската компания, зад микрофона ще се изяви и гласовитото hype MC Tonn Piper.

Българският съпорт ще бъде поет изцяло от артистите на HMSU. Заедно с представителите на RAM Records, на сцената ще излязат преставителите на Formation Records High Roll, мощният селектор и още по-мощен дариоводещ Targy и вечният експериментатор с неизчерпаем запас от свежи идеи и още по свежи тракове EXo, които ще бъдат единствените родни изпълнители в програмата на събитието.

Първоначално пуснатите промоционални билети за събитието се разпродадоха буквално за няколко дни. Заради ограничения капацитет на локацията (малко 1 000 човека), всички бързаха да се сдобият с една от 200-те ценни хартийки на стойност 15 лева. За неуспелите и закъснелите, HMSU пуснаха в продажба билети от 25 лева, които отново бяха в ограниченo количество (едва 400 броя) и вече са разпродадени. След изчерпването и на тази ценова категория са предвидени още 400 пропуска, струващи 35 лева. Ако не сте го направили, можете да се сдобиете с билет за събитието в мрежата на Eventim, както и в магазините 4:20 Shop и Break Piont. Очаква се капацитетът на Студио 'Орфей' да бъде запълнен съвсем скоро, така че заплащане на входа в деня на събитието би било невъзможно. Не оставяйте нещата за последния момент!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар