Британците Gorgon City за пръв път в България на 2 юли!

2 юли, летище София – Gorgon City на HippieLandia!


За доста от читателите ни името Gorgon City е напълно непознато. Британското DJ дуо е сред най-нашумелите имена на световната клубна сцена. Kye Gibbon и Matt Robson-Scott стоят зад създаването на редица хитове, които превземат класациите на редица престижни музикални телевизии и онлайн чартове. Последното им голямо творение е парчето "Immagination", което в момента е сред водещите топ-тракове в поп и денс музиката. 

Двамата британци са първите обявени хедлайнери на чисто новият проект на EventEase - HippieLandia. Фестивалът е плануван да се състои на 2-ри юни в София, в парка на Летището в близост до Терминал 2. 12-часовата програма на събитието ще поднесе много приятни емоции на родните меломани, а се очаква тълпата да е изпъстрена с множество гост-зрители от чужбина. Gorgon City ще са част от голямата сцена на мероприятието, която ще е разположена под открито небе в близост до красиво езеро. Организаторите загатват за наличието на още сцени, но за момента не са обявили официална информация за това. 


Gorgon City няма да са единствените гост-изпълнители на HippieLandia. Предстои обявяването на другите артисти, които ще вземат участие в новото пъстроцветно музикално приключение. Ние се надяваме към списъка с участници на събитието да бъдат добавени и големи Bass изпълнители, тъй като EventEase отдавна показват познавачески нюх към описваните от сайта ни стилове. Bass Blog Bulgaria ще ви държи в течение с всички новости около 12-часовият фестивал. Всяка нова информация ще бъде отразявана своеобразно. Както вие (нашите читатели), така и ние (екипа на сайта) тръпнем в очакване да разберем следващите големи имена и цялостната информация около HippieLandia. Въпросителните все още са прекалено много, но това, разбира се, няма да ни попречи да се подготвим от рано за едно ново и интригуващо музикално приключение.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

Първа вълна билети “Ранно Пиле” на стойност 30 лв. и могат да бъдат закупени по следния начин:

Електронен / HomeTicket билет директно от линк:
http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148 

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили,  магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др.

За  повече информация и въпроси свързани с билетите и събитието: +359886333367

***

Gorgon City Official Website: http://www.gorgoncity.com/
Gorgon City Facebook: https://www.facebook.com/gorgoncity/?fref=ts
Gorgon City YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtb4Xi33wb-5L_VxCOx6bTw
HippieLandia Festival Facebook: https://www.facebook.com/HippieLandia-Festival-124909267900354/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!