Gabbafreakz , Trepanation & Ecological Sound Corps pres. Breaking habits with End.user (USA)

Готови ли се за приключения? Е, задава се едно такова съвсем скоро и ви гарантираме едно страхотно впускане в страхотния ритъм на елетронната музика. Пътешествието ще бъде разделено на няколко части, за които организаторите са се погрижили да бъдете задоволени до максимална степен с достойни български артисти от различните жанрове. Като тръгнем от началото на дръм енд бейса, а именно jungle-а, ще стигнем чак до дълбините на gabba-та и hardcore-а. Специалната спирка ще бъде посветена на гост изпълнителя End.user oт САЩ, който бива издаван от много лейбъли и то не какви да е, а именно: Mirex, Ad Noiseam и Outbreak. Но това няма да е края, защото той ще продължи с участия на 8ми април в Пловдив и 9ти април във Варна. Повече информация относно неговата работа можете да прочетете тук:


Във всеки един от жанровете, които ще бъдат чути ще има и достойни представители. За по-тежкото звучене и гъделичкане на ушичките ни ще се погрижат GabberVanDalh, Sorce, Omen и много добре познатите ни Insult и Shano, които всички обичащи тежкия саунд чакат с нетърпение на всяко едно парти с тяхно участие, независимо от наличието и калибъра гостите. Останалата част от вечерта ще оставим в ръцете на Dj Noone, esoundc, Izsteria, Infection и Q-rias. Артистите са представители на Trepanation, ESC, BassBox, GabbafreakZ и Antistar Recs. Програмата ще е пълна, а от вас се иска да донесете само доброто настроение и малко знания по химия, за да можете да разпознаете логото на клуба. Все пак, даваме жокер: C2H5OH.


Това разтоварващо пътешесвтие ще се състои на 7ми април в добре познатия ни клуб Алкохол, а удоволствието ще ви струва 6 лева преди полунощ и 8 след. Не изпускайте! 

Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар