FSS & Warfare Recordings pres. Zombie Cats & L33 - през нашите очи


Underground Warfare и Future Sounds of Sofia отново показаха своето място на българската DnB сцена. Двете организации за първи път влязоха в официална колаборация и създадоха едно страхотно съвместно мероприятие. Партито, което организираха със госта си от Zombie Cats (небезизвестният проект, продуциращ за лейбълите Eatbrain, Bad Taste Recordings и други) определено беше едно от най-запомнящите се за предстоящата 2016-та година. Zombie Cats направиха скок с участието си в студио Орфей. Озвучението, което беше предоставено (30 kw Funktion-One), задоволи феновете и ни предразположи да изхабим енергията си. 
Нашите участници, разбира се, не останаха по-назад от именития хедлайнер. Триото Funk Aesthetics a.k.a. Faith, Techdown и Pandemic започнаха партито и със своя сет събраха тълпата още в самото начало. Рядко в България присъстваме на партита, които събират такъв голям посетителски интерес още от първите си минути. Позитивната енергия, разпространена във въздуха по тяхна вина, държеше настроението на ниво. 
След тях продължи втория headliner за вечерта, а това беше добре познатия ни L33. Даян, подобно на основните гости за вечерта, също издава за множество международни лейбъли, след които са Eatbrain, Bad Taste Recording, Addictive Behaviour, ProgRAM, Lifted и редица други. Както винаги той показа класа със сета си и поддържаше neurofunk обстановката, която беше основен задвижващ елемент на музикалното оформление тази вечер. С него умората се увеличаваше, но мисълта за останалата част от line up-а държеше всички на крака и в огромно очакване. 


 
Ето ,че дойде и дългоочквания момент за вечерта - членът на Zombie Cats застана зад пулта. Сета започна с представяне, което нямаше как да остане незабелязано от всички присъстващи. Във въздуха този път имаше не само позитивна енергия, но и крайници. Всичко вървеше, както и трябваше. Енергията бавно си отиваше от телата ни, а басса караше краката ни да подскачат. В края на сета овациите бяха страшно много, а на никой не му се искаше представянето на чуждестранния гост да приключва. Хората скандираха, че искат още и, естествено, желанието ни (им) не остана незабелязано. 
Вече безсилни и с последни бири в ръка, пред нас зад пулта застана Phirah, който направи един от най-добрите сетове за вечерта и закри партито подобаващо. Микс, изпълнен с разнообразие и хармония между няколко стила дръм и басс. Силите отново се върнаха в телата и всички бяха убедени, че този сет си заслужава да бъде изслушан. Въпреки, че програмата беше към своя край, никой не искаше да си ходи преди да чуе и финалните бийтове на последния трак на представителя на FSS.Надяваме се скоро отново да имаме възможността да посетим едно събитие от подобен тип от гледна точка на мащаб и високо ниво. Благодарим на организаторите и им пожелаваме да продължават да ни доказват, че партитата, които създават, не са случайни. Future Sounds of Sofia все още не са обявили скорошните си планове, докато Warfare Recordings вече са готови с поредното си силно събитие: 


Автори: Steffy & Tsveti
Снимки от Емил Казаков
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!