Broken Balkanz се завръща с нов заряд на познатото място!


Broken Balkanz Festival е най-старият и най-дълго провеждан Open Air в България и първият фестивал за Drum and Bass музика в Източна Европа. След 15 успешни издания, двудневната 175 bpm екскурзия се завръща за едно наистина мощно издание през 2016-та година. Бавно, но уверено HMSU започнаха да издават информация за своя ежегоден проект. Освен датата, организаторите потвърдиха някои други традиционни детайли от последните издания на събитието, които са: безплатна къмпинг зона, повече от 40 часа non stop музика и Bass емоция, повече от 40 артиста (половината от които ще са чуждестранни изпълнители) и, разбира се, локацията.

За четвърта поредна година Broken Balkanz ще се проведе на Стамболова Поляна в близост до хижа 'Момина Скала', на няколко минути от местността 'Златните мостове' и Боянският водопад. С надморска височина от 1482 метра, родният фестивал се превръща в един от най-високите (а може би дори и най-високият) летни Open Air-и в Европа. Локацията е лесна за достигане с автобусите от Градския транспорт, които през уикенда спират в непосредствена близост до местоположението на мероприятието. През седмицата линия № 63 достига до 'Златните мостове', което е добра предпоставка за няколкоминутен преход сред красивата природа на Природен Парк Витоша. Поляната е лесно достъпна и за автомобили, но в деня на събитието достъпът с леки коли до самото място ще бъде ограничен.

Фестивалът ще започне в 18:00 на 22-ри юли и ще продължи (по програма) до 10:00 на 24-ти юли. Повече информация можете ще можете да откриете в следващите няколко седмици на следните адреси:

Събитието във Facebook
Пълно отразяване на Bass Blog Bulgaria

Стойте нащрек за всяка новост!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар