Bass Defect @ Club Base (Варна) на 15-ти и 16-ти април

 

Добре познатите български организации Be Electronic и Alternative Movement ще обединят сили, представяйки мини-фестивала Bass Defect в град Варна. Двете крюта не се отказват от своята цел да разпространят любимата музика в морската ни столица и въпреки трудностите и малката сцена там, успехите им следват един след друг. Феновете на Drum and Bass и Hardcore теченията ще се насладят на мащабното събитие, което ще се проведе две поредни вечери в Club base.

Освен изпълнителите от Be Electronic (Dessy, Fall Monke, и Pilitroncore) и Alternative Movement (Pilitroncore отново, The Dark One, NanoTech, Choda и Defragler) ще чуем представители и на Remurder, Bass BOX, Overload, Reflet Feminin, Sketches и Bassheads. Сред артистите се разпознават имената на двама миксмейкъри в нашата Bass Blog Mix серия: SML as Frekuience и Sechnia, както и няколко добре познати имена на Hardcore и DnB сцените.

Първата вечер на мини-фестивала ще бъде отредена на Drum and Bass звученето. Селекция и умения зад пулта ще представят Jungle специалиста Yango, двете мацки от Reflet Feminine (и не само) Fall Monke & Dessy, Sechnia, както и местните артисти Choda, z3ro и Dungal. Нощ по-късно, сцената ще е предоставена на Hardcore изпълнителите в лицето на SML as FrekuienceThe Dark OneNanoTechChodaDefragler, както и Omen, подкрепена от колежките си Dessy и Fall Monke. Светлинните ефекти, осигурени от Сдружение Cre8, ще ви пренесат в друго измерение.

Събитието ще се проведе на 15.04 и 16.04 между 22:00 и 07:00 часа в двете вечери. Входът за целия фестивал е на стойност 6 лева, докато една нощ ще струва 4 лева. Събитието е предназначено за пълнолетни лица.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар